amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید سلام از دوستان کسی بلده تو این انجمن ساخت ایکون حرفه ای را مثل این را هر کی بلده بهم یاد می ده یکی مثل این درست کنم ممنون یا برام درست می کنه مثل این را ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این آیکونی که گذاشتی حرفه ای نیست اینو میشه با paint هم ساخت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این آیکونی که گذاشتی حرفه ای نیستاینو میشه با paint هم ساخت paint چی هست می تونی یکی مثل این برام درست کنی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک نمونه ای که خودم با paint ساختم: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نرم افزار نقاشی تو همه کامپیوترا هست نرم افزار ابتدایی هر کامپیوتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک نمونه ای که خودم با paint ساختم: خیلی خوبه می تونی یکی برام مثل این ایکون درست کنی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موضوع برنامت چیه؟ چجور آیکونی میخوای؟ چیا داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نرم افزار نقاشیتو همه کامپیوترا هست نرم افزار ابتدایی هر کامپیوتر یک ایکون حرفه ای می تونی برام درست کنی در همین موضوع شهر داستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موضوع برنامت چیه؟چجور آیکونی میخوای؟ چیا داشته باشه موضوع برنامه ام هست داستان 850 تا داستان گذاشتم داخلش خودت یک اسم می خواهی براش انتخاب کن ممنون یکی ایکون درست کن برام که عالی باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پول میخوره ها . . . . . . . . شوخی کردم *laugh2* تا چند دقیقه دیگه درست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پول میخوره ها. . . . . . . . شوخی کردم *laugh2* تا چند دقیقه دیگه درست میکنم خیلی اقای دمت گرم یکی مثل این درست کن که حرفه ای باشه دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داستاناش برای چیه؟ موضوعش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داستاناش برای چیه؟موضوعش چیه؟ مجموعه 850 داستان کوتاه زیبا موضوعات داستانها : عاشقانه اجتماعی مذهبی طنز و صدها موضوع دیگه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرما: تو همین دو دقیقه ساختم: دورو برشو خواستی میتونم تغییر بدم اینو تو آیکون برنامه بزاری برای اینکه تصویر کوچک میشه کیفیتش سر جاش میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرما: تو همین دو دقیقه ساختم: دورو برشو خواستی میتونم تغییر بدم داداشم خیلی قشنگ تر از این را می خواهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بزار ی تغیراتی بهش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بزار ی تغیراتی بهش بدم داداشم مشکلی تا فردا من ندارم یکی درست کن برام که خیلی خیلی زیبا باشه خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم یکی دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم یکی دیگه نه داداشم یکی درست کن مثل اونی که خودم گذاشتم یک انیمیشن باشه که داره کتاب می خونه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم یکی دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم یکی دیگه داداشم یکی مثل اون می خواهم که یک انیمیشن باشه در حال کتاب هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirhossein.kashan 22
سلام و خسته نباشید
سلام از دوستان کسی بلده تو این انجمن ساخت ایکون حرفه ای را مثل این
را هر کی بلده بهم یاد می ده یکی مثل این درست کنم ممنون
یا برام درست می کنه مثل این را ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.