محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۹ مشاهده فایل دریافت کتابخانه PersianAutoSizeLabel با سلام خدمت همه دوستان. یکی از مشکلات اساسی دوستانی که با بیسیک کار میکنن مشکل سایز بندی لیبل هست. واسه همین تصمیم گرفتیم یه کتابخونه استاندارد و درست درمون برای دوستان آماده کنیم. این کتابخونه علاوه بر سایز بندی خودکار قابلیت اسکرول رو هم داره یعنی اگه متن از ارتفاع لیبل بلندتر شه اسکرول فعال میشه و خیلی از امکانات دیگه. سورس کتابخونه هم پیوست شده.امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره دانلود سورس ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال جمعه, 21 آذر 1399 دسته کتابخانه ها 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۹ سلام. آقا من این کتابخونه رو اینطوری دارم استفاده میکنم. psc.Text = psc.Text.Replace("السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ","{BOL}{C}السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ{C}{BOL}") psc.TextColor=Colors.White psc.Gravity=Gravity.CENTER psc.TextSize=cursize.GetString("size") Dim rs As RichString rs.Initialize(psc.Text) rs.Color2(Colors.Red, "{C}") rs.Style2(rs.STYLE_BOLD,"{BOL}") psc.Text = rs psc.Text=cur_txt.GetString("txt") چرا عبارت مشخص شده، به رنگ قرمز درنمیاد؟ آیا همچین کاری روی این کتابخونه persianautosizelable کاربرد نداره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ در در 22 آذر 1399 در 15:05، batman123 گفته است : سلام. آقا من این کتابخونه رو اینطوری دارم استفاده میکنم. psc.Text = psc.Text.Replace("السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ","{BOL}{C}السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ{C}{BOL}") psc.TextColor=Colors.White psc.Gravity=Gravity.CENTER psc.TextSize=cursize.GetString("size") Dim rs As RichString rs.Initialize(psc.Text) rs.Color2(Colors.Red, "{C}") rs.Style2(rs.STYLE_BOLD,"{BOL}") psc.Text = rs psc.Text=cur_txt.GetString("txt") چرا عبارت مشخص شده، به رنگ قرمز درنمیاد؟ آیا همچین کاری روی این کتابخونه persianautosizelable کاربرد نداره؟ ممنون میشم یکی جواب منو بده این کار برای اسکرول کردن متن خیلی خوبه اما متاسفانه نمیشه قسمتی از متنو رنگی کرد. کسی میدونه چرا؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ در 20 ساعت قبل، batman123 گفته است : ممنون میشم یکی جواب منو بده این کار برای اسکرول کردن متن خیلی خوبه اما متاسفانه نمیشه قسمتی از متنو رنگی کرد. کسی میدونه چرا؟ واسه اینکه بتونید رنگ بدید باید به لیبل کتابخونه متن بدید. به شکل زیر عمل کنید Dim lbl As Label=psc.ContentView Dim rs As RichString rs.Initialize(psc.Text) rs.Color2(Colors.Red, "{C}") rs.Style2(rs.STYLE_BOLD,"{BOL}") lbl.Text=rs 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۹ سلام. امکانش هست که با استفاده از این روش، متن رو به صورت خودکار اسکرول کرد؟ من قبلا از این روش استفاده میکردم: Dim rowheight As Int = su.MeasureMultilineTextHeight(lbl, lbl.Text) Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = lbl Dim before As Int = Obj1.RunMethod("getLineHeight") Obj1.Target = lbl Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 0, "java.lang.float", 2, "java.lang.float") Obj1.Target = lbl Dim after As Int = Obj1.RunMethod("getLineHeight") lbl.Height = ((after * rowheight)/before) + xx/20 sv_label.Panel.Height = lbl.Height + xx/20 به علاوه تایمر Sub timer_scroll_Tick Dim position As Int = (mp.Position/mp.Duration*1)*sv_label.Height - xx/4 If position < 0 Then position = 0 End If sv_label.ScrollPosition = position End Sub اما این دستورات روی این کتابخونه ظاهرا کاربردی ندارند. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ در 22 ساعت قبل، batman123 گفته است : سلام. امکانش هست که با استفاده از این روش، متن رو به صورت خودکار اسکرول کرد؟ من قبلا از این روش استفاده میکردم: Dim rowheight As Int = su.MeasureMultilineTextHeight(lbl, lbl.Text) Dim Obj1 As Reflector Obj1.Target = lbl Dim before As Int = Obj1.RunMethod("getLineHeight") Obj1.Target = lbl Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 0, "java.lang.float", 2, "java.lang.float") Obj1.Target = lbl Dim after As Int = Obj1.RunMethod("getLineHeight") lbl.Height = ((after * rowheight)/before) + xx/20 sv_label.Panel.Height = lbl.Height + xx/20 به علاوه تایمر Sub timer_scroll_Tick Dim position As Int = (mp.Position/mp.Duration*1)*sv_label.Height - xx/4 If position < 0 Then position = 0 End If sv_label.ScrollPosition = position End Sub اما این دستورات روی این کتابخونه ظاهرا کاربردی ندارند. ممنون میشم راهنماییم کنید. ممنون میشم جواب منو بدید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، batman123 گفته است : ممنون میشم جواب منو بدید. نسخه جدید رو دانلود کنید و به شکل زیر انجام بدین. ورودیها رو دیگه خودتون تنظیم کنید بنا به نیازتون AutoScrool.startAutoScroll(50,1000) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۴۰۲ سلام به همه متن رو توی این کتابخانه چه طوری میشه جاستیفای کرد. یعنی از طرفین به یک اندازه باشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۴۰۲ ممنن میشم جواب بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.