vahid_d_0101 31 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام با اجازه من یه گروه توی واتساپ درست کردم تا اونجا هم بتونیم مشکلات را بپرسیم و حل کنیم چندتایی دیدم خیلی موفق بودن کسانی که میخوان عضو بشن به این شماره توی واتساپ پیام بده -------- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام با اجازه من یه گروه توی واتساپ درست کردم تا اونجا هم بتونیم مشکلات را بپرسیم و حل کنیم چندتایی دیدم خیلی موفق بودن کسانی که میخوان عضو بشن به این شماره توی واتساپ پیام بده 09137245854 من واتساپ را ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جالب نیست ؟؟؟ چرا نظری ندارید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز قبل ساخت همچین تاپیک هایی با مدیریت سایت هماهنگ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش من فرستادم 2730 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده ببخشید که هماهنگ نکردم میخواستم بگم گفتم شاید بگن برا چی هماهنگ میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جای این تاپیک توی قسمت پاسخگویی به سوالات (پشتیبانی) هست ؟ باید یک فکری به حال سیستم مدیریتی انجمن کنیم. مدیران فوق العاده دارن ضعیف عمل میکنند ... *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جای این تاپیک توی قسمت پاسخگویی به سوالات (پشتیبانی) هست ؟ باید یک فکری به حال سیستم مدیریتی انجمن کنیم. مدیران فوق العاده دارن ضعیف عمل میکنند ... *fekr* من متوجه موضوع نشدم وگرنه منتقل میشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.