farshid91 3 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. من یه layot دارم چطور اطلاعات edit text رو میشه در سایتی وارد کرد مثلا قیمت رو از Edit text بگیره (از کاربر) و در قسمت قیمت کالا در سایت دیگه وارد کنه اتوماتیک؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ سلام برای اینکار باید از گت المنت استفاده کنید ----------------- این سورس هم خیلی کمکتون میکنه b4abitlycafetoseeh.ir_.zip منبع کافه توسعه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid91 3 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : سلام برای اینکار باید از گت المنت استفاده کنید ----------------- این سورس هم خیلی کمکتون میکنه b4abitlycafetoseeh.ir_.zip 12.34 kB · 2 downloads منبع کافه توسعه ممنون از لطف شما... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid91 3
سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
من یه layot دارم چطور اطلاعات edit text رو میشه در سایتی وارد کرد مثلا قیمت رو از Edit text بگیره (از کاربر) و در قسمت قیمت کالا در سایت دیگه وارد کنه اتوماتیک؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.