Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خوب من توی زبان بیسیک فور اندروید بسیار مبتدی هستم و تازه ب این انجمن اومدم و انجمن مطالب بسیار مفیدی داره . اگر ک پستم مشکلی داشت معذرت میخوام سورس کد محاسبه شاخص توده بدنی ک وزن رو کنترل میکنه *che?* واسه تمرین خودم بود بسیار ساده هست و فقط چند تا شرط داره *r24* ببخشید اگه ساده هستش مبتدی هستیم و فعلا توانمون در همین حده*monkey* چاقی یا لاغر ؟.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کارتون خوب است و قابل تحسین فقط چرا پسورد نگذاشتید در ضمن محاسبه bmi فقط مختص به قد و وزن نیست و برای محاسبه دقیقتر 2 فاکتور دیگر لازم دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام سورس خوبیه . فقط یک توصیه دارم : روی گرافیک کار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز عالیه.....اینقدر هم نگو توانم در همین حده پیشرفت کن تا برنامه های بهتری بسازی . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامسورس خوبیه . فقط یک توصیه دارم : روی گرافیک کار کنید تشکر نکردید که هیچ.*r24* اسپم هم میدید که هیچ.*r24* توضیحاتی هم دادن نمیخونید که هیچ.*r24* اصلا توجه کردید ایشون چی گفتن ؟ *r24* آیا سورس کد ربطی داشت به دیزاین*r24* دوستان رعایت کنید خواهش میکنم.برادرانه خواهش میکنم.*laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.