alirezaffff 112 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با عرض سلام خدمتن شما من گالری دارم. ولی وقتی عکسی رو میزنم به عنوان بگراند گوشی میرم میبینم. عکس نیفتاده.. چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با پنل درستش کردم... گالری با پنل با دست اینور و اون ور میکنی؟کد تنظیم برای بگراند رو هم نوشنم .. ولی کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما باید از دستور SetBackgroundImage استفاده کنی برا پنل استفاده کنی طوری که با عوض شدن پنل عکسم هم عوض بشه (از حلقه باید استفاده کنی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما از چه روشی برای ست کردن استفاده کردید ؟ ذکر کنید تا بهتون بگم مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezaffff 112
با عرض سلام خدمتن شما من گالری دارم. ولی وقتی عکسی رو میزنم به عنوان بگراند گوشی میرم میبینم. عکس نیفتاده.. چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.