keivan 29 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درود دوستان چطوری میشه از یه دکمه برای اضافه کردن متنمون به لیست علاقه مندی ها استفاده کرد من تو صفحه ای که متنمو نشون میده یه دکمه گذاشتم ولی نمیتونم بهش تعریف کنم که وقتی روش کلیک شد متن رو به علاقه مندی ها اضافه کنه خیلی ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میتونید از Tag استفاده کنید داداش میشه با مثال توضیح بدین؟ الان چند روزه موندما سر این موضوع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستمون porya که توضیح دادن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ علاقه مندی تنها کاری که اینجام میده اینه که میاد یک فیلد رو مقادیرش رو بین 0 و 1 تغییر میده اگه مقدار اون فیلد توی رکورد مورد نظر 1 مورد یعنی به لیست علاقه مندی اضافه شده و توی علاقه مندی ها هم میایین بعد از Select و ... میاییم میگیم WHERE fav = 1 این یک مثال بود. وقتی هم که روی اضافه کردن به علاقه مندی کلیک شد اگه مقدار اون فیلد 0 بود میشه 1 ( یعنی به علاقه مندی اضافه میشه ) و اگه 1 بود میشه 0 یعنی از علاقه مندی ها حذف میشه. کلا دستورات دیتابیس هستند و هیچ بحث دیگه ای نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از پاسختون ولی مشکل من اینه که چطور به دکمه بگم وقتی روش کلیک شد بیا این کارو کن و به علاقه مندی اضافه کن؟ با این کد با long clik روی لیست ویو میتونیم اونو به علاقه مندی هامون اضافه کنیم ولی من میخوام تو اونجا که متنم هست و یه Button گذاشتم با زدن اون به لیستم اضافه بشه... ممنون میشم کمک کنید..سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز با این کد میتونی اینکار کنی Cursor1.Position = Position Dim check As Int check = Cursor1.GetString("f") If check = 1 Then sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 0 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id")) sql1.IsInitialized Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por") ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False) Else sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 1 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id")) sql1.IsInitialized Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por") ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میتونید از Tag استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز با این کد میتونی اینکار کنی Cursor1.Position = Position Dim check As Int check = Cursor1.GetString("f") If check = 1 Then sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 0 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id")) sql1.IsInitialized Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por") ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد",False) Else sql1.ExecNonQuery("UPDATE por SET f = 1 WHERE id = "&Cursor1.GetInt("id")) sql1.IsInitialized Cursor1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM por") ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد",False) End If سلام من گذاشتم تو باتن ولی گیر داده به این Cursor1.Position = Position لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستمون porya که توضیح دادن... درسته دوست عزیز..از داداش porya ممنونم،ولی نتونستم ازش استفاده کنم... با اجازتون دوباره درموردش توضیح میدم احتمالا من نمیتونم انجامش بدم.. آماتورم ببخشید.. ببینید دیدین که تو برنامه ها تو جایی که متنو نشون میده بالای اسکرول یه چند تا باتون میذارن یکیش هم علاقه مندی هاست که با زدن اون به علاقه مندی ها اضافه میشه..من دنبال اون کدی هستم که برای دکمه ام تعریف کنم که اجرا کنه اونو.. بازم ببخشید که توضیحاتم گنگ بود.. راهنمایی کنید دمتون گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
top206 34 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ felanact.sql1.ExecNonQuery("UPDATE felantbl SET felancolumn = meghdar where felancolumn ='" & felancolumn & "'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keivan 29
سلام و درود
دوستان چطوری میشه از یه دکمه برای اضافه کردن متنمون به لیست علاقه مندی ها استفاده کرد
من تو صفحه ای که متنمو نشون میده یه دکمه گذاشتم ولی نمیتونم بهش تعریف کنم که وقتی روش کلیک شد متن رو به علاقه مندی ها اضافه کنه
خیلی ممنون از کمکتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.