shahan148 28 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگه دقت کرده باشید موقع مکالمه اگه صدا زیاد باشه صدا را کم می کنیم حالا من می خوام چطوری صدا را تو برنامه افزایش دهیم یعنی تا آخر زیاد کنم با تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میتونی مقادیر رو زیاد تر کنی ..مقدار 15 فکر کنم صدا رو تا آخر بیشتر میکنه.در ضمن برای تشکر از کلید تشکر استفاده کنید دوست عزیز*give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با کتابخونه phone میتونی صداهای گوشی رو تنظیم کنیdim p as phone توی گلوبال بعد داخل اکتیویتی یا کلیک باتون میتونی مقادیر رو عوض کنی مثلا اعداد رو تغغیر بدی و به نتیجه دلخواهت برسی تغییر ولوم موزیک (p.SetVolume(p.VOLUME_MUSIC,15,True تغییر ولوم زنگ گوشی (p.SetVolume(p.VOLUME_RING,10,True تغییر ولوم صدای مکالمه (p.SetVolume(p.VOLUME_VOICE_CALL,5,True داداش دستتون درد نکنه با تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی داداش افزایش ولوم صدای مکالمه روی همه گوشی ها 5 مثلا گوشی من huawei روی 5 باشه تا آخر زیاد میشه برای همه گوشی ها هم تا آخر زیاد میشه یا بستگی به مدل گوشی ها هم است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با کتابخونه phone میتونی صداهای گوشی رو تنظیم کنی dim p as phone توی گلوبال بعد داخل اکتیویتی یا کلیک باتون میتونی مقادیر رو عوض کنی مثلا اعداد رو تغغیر بدی و به نتیجه دلخواهت برسی تغییر ولوم موزیک (p.SetVolume(p.VOLUME_MUSIC,15,True تغییر ولوم زنگ گوشی (p.SetVolume(p.VOLUME_RING,10,True تغییر ولوم صدای مکالمه (p.SetVolume(p.VOLUME_VOICE_CALL,5,True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
سلام دوستان
اگه دقت کرده باشید موقع مکالمه اگه صدا زیاد باشه صدا را کم می کنیم
حالا من می خوام چطوری صدا را تو برنامه افزایش دهیم یعنی تا آخر زیاد کنم
با تشگر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.