pejman 24 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم ایکونی که یکی از دوستان درخواست داده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون داداشم نمی تونستی یکم قشنگتر درست کنی یعنی گرد شه مثل اونی که داده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون داداشم نمی تونستی یکم قشنگتر درست کنی یعنی گرد شه مثل اونی که داده بودم من هم با ایشون موافقم . آیکون برنامه باید گرد باشه ... یا از فرمت png استفاده شه که پس زمینه نداشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این یکی زمینه نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی مثل این می خواهم برام درست کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مجدد من امروز سعی می کنم . اگر بتونم چشم . یکی می سازم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مجددمن امروز سعی می کنم . اگر بتونم چشم . یکی می سازم . ممنون یادت نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون یادت نره یادم نمی ره . ولی چون خیلی حرفه ای نیستم ممکنه طول بکشه !*laugh2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا من که یه نمونه با فایل لایه باز برای شما فرستادم .... خوب تغییرش بده !! یعنی این کار هم برای شما مقدور نیست ؟؟؟ شما با یکم اراده و پشتکار میتونی کار هایی که دوست داری به سلیقه خودت درست کنی ! همیشه منتظر کمک بچه ها نباش تا بتونی پیشرفت کنی ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکم تغییرش بدی واقعا عالی می شه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل حل شد یا نه آقای amirhossein.kashan لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش گلم نمی خواهم خیلی شبیه اون باشه ایکونش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرمایید ساختم. اگه مشکلی داره بگید درستش کنم . ;) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.