Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان من یه آیکون لازم دارم در مورد کشور های جهان . مشخصات رو در پایین می نویسم : - دایره ای شکل باشه -اندازه 512 در 512 - پس زمینه ترنپارنت باشه ( یعنی بی رنگ) - بهتره پرچم بیش تر کشور های جهان در کنار هم باشه مثل شکل زیر : هر کی میتونه بسازه لازم دارم . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستانمن یه آیکون لازم دارم در مورد کشور های جهان . مشخصات رو در پایین می نویسم : - دایره ای شکل باشه -اندازه 512 در 512 - پس زمینه ترنپارنت باشه ( یعنی بی رنگ) - بهتره پرچم بیش تر کشور های جهان در کنار هم باشه مثل شکل زیر : هر کی میتونه بسازه لازم دارم . با تشکر موضوع برنامه تون چی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اطلاعاتی درباره پرچم ها . مثلا رو یه باتن کلیک می شه و اطلاعاتی از پرچم و کشور می آد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اطلاعاتی درباره پرچم ها .مثلا رو یه باتن کلیک می شه و اطلاعاتی از پرچم و کشور می آد . مثل این می خواهی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره .. اما تقریبا پرچم همه ی کشور ها کنار هم باشه ... مثل همونی که برای نمونه گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.