من با post ایتدا یک رشته رو از دیتابیسم با کتابخوه پرشین میگیرم به این نحو(هم از فایل تکست تست کردم هم از SharedPrefrence)
Dim jh As String = Result
If jh.EndsWith("ok") Then
Dim str1() As String
str1 = Regex.Split("/",jh)
Dim strp As String=str1(0)
File.WriteString(File.DirInternal,"jjkh.txt",strp)
Dim msequr As M_Secure_SharedPrefrence
msequr.initialize("12345678")
msequr.savesecurString("okj",strp)
تو یه اکتیویتی همین کد رو post میکنم تا تو سرور با فیلد همون دیتابیس مقایسه بشه به این نحو
Dim postquery As PostRequest=prf.BuildPostQuery("http:****","actied")
* postquery.addParametrs("cod",File.ReadString(File.DirInternal,"jjkh.txt"))
* postquery.addParametrs("cod",msequr.getsecurString("okj",""))
postquery.executRequest
ستاره ک گذاشتم ینی با هردوروش تست کردم.
مشکل اینجاست که تو فایل php با اینکه هردو رشته کاملا شبیه همن ولی میگه شبیه هم نیستن و اینو بگم که مشکل تو فایل php نیست
چرا که وقتی میخوام رشته رو پست کنم اگر مستقیم به این نحو بنویسم بدون مشکل کار میکنه
postquery.addParametrs("cod","pfsy8gm4nb5o6ri")
پس مشکل اینطوریه که وقتی رشته میره تو تابع به مشکل میخوره.
*البته تو php از (==/===/strcasecmp /strcmp)استفاده کردم و نتیجه همشون یکی بود
سوال
mahdi tahan 723
با سلام خیلی وقته به مشکل عجیبی خوردم
من با post ایتدا یک رشته رو از دیتابیسم با کتابخوه پرشین میگیرم به این نحو(هم از فایل تکست تست کردم هم از SharedPrefrence)
Dim jh As String = Result If jh.EndsWith("ok") Then Dim str1() As String str1 = Regex.Split("/",jh) Dim strp As String=str1(0) File.WriteString(File.DirInternal,"jjkh.txt",strp) Dim msequr As M_Secure_SharedPrefrence msequr.initialize("12345678") msequr.savesecurString("okj",strp)
تو یه اکتیویتی همین کد رو post میکنم تا تو سرور با فیلد همون دیتابیس مقایسه بشه به این نحو
Dim postquery As PostRequest=prf.BuildPostQuery("http:****","actied") * postquery.addParametrs("cod",File.ReadString(File.DirInternal,"jjkh.txt")) * postquery.addParametrs("cod",msequr.getsecurString("okj","")) postquery.executRequest
ستاره ک گذاشتم ینی با هردوروش تست کردم.
مشکل اینجاست که تو فایل php با اینکه هردو رشته کاملا شبیه همن ولی میگه شبیه هم نیستن و اینو بگم که مشکل تو فایل php نیست
چرا که وقتی میخوام رشته رو پست کنم اگر مستقیم به این نحو بنویسم بدون مشکل کار میکنه
postquery.addParametrs("cod","pfsy8gm4nb5o6ri")
پس مشکل اینطوریه که وقتی رشته میره تو تابع به مشکل میخوره.
*البته تو php از (==/===/strcasecmp /strcmp)استفاده کردم و نتیجه همشون یکی بود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.