msajad 501 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه سورس نوشتم نمیدونم دقیقا کجاش مشکل داره اسکرول کامل کار نمیکنه از تابع تنظیم ارتفاع هم استفاده کردم ولی درست نشد site.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی یه نگاه نمیدازه؟*bye* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad1369 14 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا جایی که من میدونم شما خاصیت inner height اسکرول ویوئو برابر PanelHeight فک کنم باید برابر ht قرارش بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سورستونو دیدم و نمیدونم دقیق هدفتون چیه از اینکار. ولی خب شما تابع art رو روی لیبل عامال نکردید. باید به این صورت استفاده کنید : art(matn,lblTest,myfont,20) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msajad 501
سلام دوستان من یه سورس نوشتم نمیدونم دقیقا کجاش مشکل داره اسکرول کامل کار نمیکنه
از تابع تنظیم ارتفاع هم استفاده کردم ولی درست نشد
site.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.