soosmarr 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لطفا گرافیک سایت رو بهتر کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود تشکر بابت پیشنهاد و انتقاد مناسبتون. اتفاقا از همین امروز هزینه ها رو شروع کردیم برای تغییرات در انجمن که طی چند روز آینده شاهد تغییرات اساسی در انجمن خواهید بود... ان شالله که مشکلات انجمن طی حداکثر 3-4 روز آینده تا حد زیادی حل میشه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درودتشکر بابت پیشنهاد و انتقاد مناسبتون. اتفاقا از همین امروز هزینه ها رو شروع کردیم برای تغییرات در انجمن که طی چند روز آینده شاهد تغییرات اساسی در انجمن خواهید بود... ان شالله که مشکلات انجمن طی حداکثر 3-4 روز آینده تا حد زیادی حل میشه آقا ایزدی Remember سایت رو هم درست کنید آخه تا صفحه بسته بشه دوباره یوز و پس میخواد ... اگه بشه کاری کنید آیپی رو شناسایی کنه و یوزر و پس ورد اون شخص رو بیاره و خودکار وارد سایت کنه ! شدنش میشه البته من تو انجمن وردپرس پیاده سازی کردم از وبولتین اطلاعی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا ایزدی Remember سایت رو هم درست کنید آخه تا صفحه بسته بشه دوباره یوز و پس میخواد ... اگه بشه کاری کنید آیپی رو شناسایی کنه و یوزر و پس ورد اون شخص رو بیاره و خودکار وارد سایت کنه ! شدنش میشه البته من تو انجمن وردپرس پیاده سازی کردم از وبولتین اطلاعی ندارم از مرورگر FireFox استفاده کنید هیچ مشکلی نداره Remember لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbtunx 13 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بابت زحمتتون برای تغییر در سایت ممنون . اما ظاهر جدیذ واقعا اعصاب خورد کنه ... در ضمن در گوگل وقتی صفحه ای از سایت رو جستجو می کنیم وقتی میخاد وارد بشه خطا میده و صفحه رو پیدا نمیکنه ... یعنی از امروز دیگه هیچ مطلبی رو درون سایت از طریق گوگل نمیشه پیدا کرد... مثلا : site:basic4android.org label scrollview لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ برای بدست آوردن هزینه هاتون از تبلیغات هم میتونید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ دکمه هوم هم بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ چرا از قالب های زیباتر استفاده نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ درود تشکر بابت پیشنهاد و انتقاد مناسبتون. اتفاقا از همین امروز هزینه ها رو شروع کردیم برای تغییرات در انجمن که طی چند روز آینده شاهد تغییرات اساسی در انجمن خواهید بود... ان شالله که مشکلات انجمن طی حداکثر 3-4 روز آینده تا حد زیادی حل میشه سلام آقای ایزدی با تشکر از زحمات شما و آقای قاسمی نیا برای روی کار آوردن انجمن جدید . چند تا پیشنهاد دارم. لطفا تمامی قسمت های انجمن رو فارسی کنید . (بعضی از قسمت ها انگلیسی هست) در گرافیک و قالب انجمن تغییر اساسی انجام بدید . باز هم تشکر می کنم از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ به نظر من گرافیک و ضاهر سایت مهمه اما مهم تر از اون عملکرد صحیح انجمنه تا حدودی عملکرد درسته که جناب ایزدی هم گفتن طی روز های آتی بهتر هم میشه ممنون بابت زحماتتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام به نظر من میتونید برای هزینه ها یه بخش به عنوان حمایت بزارید...همچنین میتونید یه index برا سایت بزارید و توش از تبلیغات استفاده کنید. ولی انجمن خداییش خوب شده. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ حیف گرافیک قبلی سایت. حیف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ حیف گرافیک قبلی سایت. حیف یادش بخیر : ( این عکس رو گرفتم برا همچین روز هایی ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده