ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ به نام خدااگر متوجه نمیشین میتونین آموزش تصویری رو دانلود کنیدسلام دوستان بعداز دانلود ابزارها از این تاپیک به سراغ نصب میرویمکار به 64 یا 32 بیتی بودن ویندوز نداریمابتدا javac را نصب کنید بعد از نصب به مسیر نصب بروید ببینید فایلی با اسم javac ساخته شده است یانهبرای ویندوز های 32 بیت در این مسیر است C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_04\bin\javac برای ویندوز های 64 بیتی در این مسیر است C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_04\bin\javac بعد از نصب javac به سراغ نصب android sdk میرویمابتدا android sdk رو نصب کنید بعد از نصب به مسیر نصب بروید و مشاهده کنید این فایل ها ساخته شده باشندبرای دیدن عکس کلیک کنیدبعد به سراغ پوشه هایsystem-imagessamplesplatform-toolsplatformsbuild-toolsbasic4androidadbفایل های که کنار شما هستن روی انها به صورت تک تک راست کلیک کنیدو این گذینه را انتخاب کنیدExtract Hereاین پوشه هارو به این شکل از zip خارج کنیدsystem-images و samples و platform-tools و platforms و build-toolsبعد از خارج کردن تمامیه این پوشه هارو کپی کنید و هر 5 پوشه را به مسیر android sdk ببرید اونجا پیست کنیدودر اخر فایل adb را از zip خارج کنید و توی پوشش 4 تا فایل هستبرای دیدن عکس کلیک کنیدکه هر 4 تارو کپی کنید ببرید به مسیر نصبAndroid sdkو تو پوشه tools پیست کنیدودر نهایت کپی پیست بازی تمام شد!حال میریم سراغ نصب basic4android نصب کردن این برنامه دیگه راحته!بعد از نصب یک فایلی کنار خام این برنامه موجوده به اسم b4a-gen.exeاین فایل رو کپی کنید ببرید به مسیر نصب basic4androidکناره خوده basic4android این فایل رو پیست کنید و فایل b4a-gen.exe رو باز کنید بعد از باز کردن با تصویرزیر مواجه میشویدبرای دیدن عکس کلیک کنیدو این ایمیل را وارد کنید[email protected]و بعد روی کلید پایین کلیک کنید و حالا basic4android رو باز کنید و یک صفحه براتون باز میشه که میگه ثبت نام نکردید و شما باید این ایمیل [email protected] رو باز اونجا بزنید و ok کنیدالان وقت config کردن basic4android هستشدرحالی که بیسیک بازه برید به این مسیر اینعکس به صورت حرکتی هستش صبر کنید تا خوب لود شه و ببینید یا فایل رو دانلود کنید با مرور گرتون بازش کنیدبرای دیدن عکس کلیک کنیددانلود عکس در فایل zip3 تا فایل رو باید مسیرشون رو به برنامه بدین1: javac2: Android.jar3: Librariesاز عکس بالا میبینید که واسه من مسیرشون به چه شکلهconfig هم تموم شدحالا میریم سراغ انتخاب کردن یک Emulatorبه عکس زیر توجه کنیدعکس به صورت حرکتی هستش صبر کنید تا خوب لود شه و ببینید یا فایل رو دانلود کنید با مرور گرتون بازش کنیدبرای دیدن عکس کلیک کنیددانلود عکس در فایل zipودر اخر شما وارد دنیای اندروید شدیدتبریک موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز ممنون از آموزشهاتون. ولی فکر کنم واقعا دیگه بایدقید این برنامه نویسی رو بزنم. من دقیقا با آموزشهاتون پیش رفتم ولی برای کانفیگ کردن بیسیک اندروید اصلا فایل Android.jar پیدا نمیکنم!!!!! سری قبل داشتم و کانفیگ کرده بودم ولی مشکل در اجرا و کامپایل پروژه هابود که حتی ساده ترین پروژ ها رو ارور میداد. اومدم و همه نصبی های قبلی رو حذف کردم و با آموزشهای شما جلو رفتم ولی فایل فوق رو پیدا نمیکنم!!! خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. دیگه واقعا خسته شدم*wall* اگه میشه خواهش کنم یه شماره تماسی به ایمیل من بفرستید شاید بتونم از راهنماییهاتون زودتر نتیجه بگیرم ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام عزیز نگران نباش حل میشه شما فایل هارو از این تاپیک دانلود کردید؟ همشو؟ اگر دانلود کردید تمام اون فایل هارو فایل اندروید دات جار داخل این پوشه هستش platforms بعد android-14 و بعد android.jar فیلم رو هم اگه میتونی دانلود کن اگر نشد شما بیا skype از این تاپیک میتوانید دانلود کنید بیاید ما میایم واسه شما نصب میکنیم منتظر خبر شما هستم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ آره همه فایلها رو و دقیق مو به مو طبق آموزش رفتم جلو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ الان android.jar رو شما پیدا نکردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام مجدد آرمین جان ممنون از راهنماییتون. چرا پیداش کردم و کانفیگ رو انجام دادم. وسیله (امولاتور) هم نصب کردم. ولی یه پروژه که میخوام اجرا کنم ارور میده بازم . این ارور که تصویرش فرستادم [ATTACH=CONFIG]366[/ATTACH] مثلا همون سورس مربوط به لاگین که توی همیتن سایت هست و یا هر پروژه دیگه ای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز من بهتون تو پی وی گفتم چیکار کن ..برو بخون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ نیما جان شما که جواب رو دادی اینجا بده اگه کسی مشکل همین بنده خدا رو داشت بتونه حل کنه از همین جا تا شما هم به زحمت نیوفتی واسه همه ارسال کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام . منظورتون از پی وی چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ esmaeil57 لطفا skype رو نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ ن آرمین جان من جواب ندادم بهشون گفتم با من در تماس باشن ولی حواسشون نبود! خوب بگزریم مشکل از دیباگر هست خوب میگه که دوباره باید ران کنی توی نصب امولاتور یجاش اشتباه رفتی؟ دقیقا معلوم نیست!... باید ببینیمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ آقا واسه من موقع کامپایل این ارور رو میده در صورتیکه فایل رو دارم http://s5.picofile.com/file/8146860950/Untitled.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ این کار رو به درستی انجام ندادید :3 تا فایل رو باید مسیرشون رو به برنامه بدین1: javac2: Android.jar3: Librariesاز عکس بالا میبینید که واسه من مسیرشون به چه شکلهconfig هم تموم شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ نشد دوست عزیز بازم همون ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ آقا واسه من موقع کامپایل این ارور رو میدهدر صورتیکه فایل رو دارم http://s5.picofile.com/file/8146860950/Untitled.jpg این خطا دقیقا مربوط داره میشه به عدم پیدا شدن فایل aapt در مسیر تعیین شده. شما اول فایل پیوست شده رو دانلود و Extract کنید . سپس وارد این مسیر بشید: اول وارد منو Run بشید و کلمه AppData رو بنویسید و OK کنید تا وارد Applicatoin Data بشید. سپس وارد پوشه Local و بعد وارد پوشه Android بشید و فقط فایل aapt.exe رو در اون قسمت copy کنید. بدون شک باید مشکل مربوط به این خطایی که میگید بر طرف بشه. واسه بقیه دوستان هم بگم که ممکنه پوشه Android بستگی به سیستم در پوشه Local یا Roaming یا شاید هم LocalLow باشه. مثلا برای سیستم من در پوشه Roaming هستش. موفق باشید aapt.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
overlord 10 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام.. مال من وقتی روی run avd manager میزنم..صفحه داس نشون میده و سریع بسته میشه.... چرا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سلام موقع خروجی گرفتن این ارور رو میده لطفا راهنماییم کنید http://up.persianscript.ir/uploads/8329-Untitled-1.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ مشکل از جاوا هست ببین جاوا رو درست دادی یه جایی رو اشتباه رفتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ http://up.persianscript.ir/uploads/f1d2-Untitled-1.png منم همین ادرسو دادم اینو چک کردم ادرس درسته دیگه میتونه از چی باشه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ خوب جاوا رو پاک کنید و دوباره نصب کنید! راستی پوشه هم که تو درایوت هست هم امکان داره که پاک نشه کامل برو و دستی پاکش کن و یه عکس هم بزار از کافینگ پچ ببینم اونجا درست رفتی فقط چیز دیگه ای پاک نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.