vahid_d_0101 31 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام چه طوری بعد از then چند دستور را بنویسم که برنامه ارور نده یعنی من نمیخوام دستورات را اینجوری بنویسم if a = 1 then a= 0 b=1 end if میخوام جلوی همون then بنویسم یه دستور میشه ولی چندتا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورتو متوجه نشدم اگه منظورت شرط خطی هست که اسن روش منسوخ شده و باید زیر هم بنویسی If x = True then'هر کدی با هرچند سطری که دوست داریelse'در غیر این صورتEnd IF [ فقط باید بدونی که نمیتونی داخل شرط خودت از ساب استفاده کنی میتونی فراخوانی کنی و نمیتونی از واژه sub x (inter as boolean)as booleanend sub استفاده کنی در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا من اگه خواسته باشم از روش منسوخ شده استفاده کنم چه کار بیاد بکنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در این صورت تنها یک داده میتونید اعمال کنید در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه منظورتو واضح بگی؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میتونی کارهایی که میخای انجام بدی رو به قول دوستمون توی یک Sub بریزی Sub Kar کارهایی که میخوای انجام بشه End Sub بعدش توی شرطت بنویسی: if a=1 Then Kar End if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در صورتی که بخوایید توی یک لاین بنویسید یک دستور بیشتر نمیتونید بنویسید : if B4A.Enabled = True Then ToastMessageshow("Basic4Android.Org",False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezaarian 32 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببنین اینجوری بنویس:*yesyes* if a=1 then کار اول کار دوم کار سوم ... else if a=2 then چند تا کار دیگه هم اینجا بنویس else if a= 3 then چند تا کار دیگه هم اینجا end if و به همین صورت میتونی ادامه بدی*r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه بفرمایید توی یه خط نوشتن چه سودی داره ؟ یعنی تفاوتی با زیر هم نوشتن داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۶ سلام می دونم این تاپیک خیلی قدیمیه ولی ممکنه برای آیندگان مورد کاربرد باشد. باید از دو نقطه استفاده کنی عزیز. if ali=1 then ali=2 : label.text=ali*3 توجه کنید که نیازی به end if نیست. در ضمن در ادامه خط می تونید از else استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تفاوت اینه که خیلی کد نویسی کمتر میشه و سورسم قشنگتره من حدود 200 تا if دارم که اگه چند خطی بنویسم خیلی شلوغ میشه حالا دیگه چند خط نوشتم فکر کنم چاره ایی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تفاوت اینه که خیلی کد نویسی کمتر میشه و سورسم قشنگتره من حدود 200 تا if دارم که اگه چند خطی بنویسم خیلی شلوغ میشه حالا دیگه چند خط نوشتم فکر کنم چاره ایی نبود ببین میتونی از Select Case استفاده کنی که هم زیبایی سورس داره هم با یک نگاه قابل درک هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام
چه طوری بعد از then چند دستور را بنویسم که برنامه ارور نده
یعنی من نمیخوام دستورات را اینجوری بنویسم
if a = 1 then
a= 0
b=1
end if
میخوام جلوی همون then بنویسم
یه دستور میشه ولی چندتا نمیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.