Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یک تایپیک ایجاد کرده بودم درباره همین برنامه قفل شد. می خواستم بگم در برنامه تغییراتی ایجاد شده : 1 - استفاده از دیزاینر اسکریپت 2 - کیفیت صوت بالا رفته در گرافیک برنامه و محتویات تغییر ایجاد نشده . این برنامه در مارکت بازار تایید شده و به زودی منتشر خواهد شد ! تصویر از برنامه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رایگانه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رایگانه؟؟؟؟ سلام بله رایگان هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مجدد برنامه منتشر شد . لینک برنامه در کافه بازار : http://cafebazaar.ir/app/ir.forghani.sorudmelliiran/?l=fa البته من با نام پدرم در کافه بازار عضوم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالیه من اولین پنج ستارم داداش داداش اسمم تو بازار mohamad only sony هست ایول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود یکم بیشتر روی گرافیک کار میکردید خیلی خیلی بهتر میشد + ولی خوبه نسبت به حجمش برنامه ی خوبی هست انشالله ایده های بهتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود یکم بیشتر روی گرافیک کار میکردید خیلی خیلی بهتر میشد + ولی خوبه نسبت به حجمش برنامه ی خوبی هست انشالله ایده های بهتر سلام ممنون از این که توجه کردید . به نظرتون چند تا نصب خواهد داشت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انشالله بالای 1000 تا هست ولی بازم میگم سعی کنید تمامی سرود های کشور هارو جمع کنید بزارید فک کنم استقبال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامممنون از این که توجه کردید . به نظرتون چند تا نصب خواهد داشت ؟ درود ... ضد حال نمیزنم ولی مخاطب خاصی نداره این نرم افزار فکر نمیکم به 5 هزار برسه... گرافیک رو هم بیشتر کار کنید خیلی بهتر میشه. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انشالله بالای 1000 تا هست ولی بازم میگم سعی کنید تمامی سرود های کشور هارو جمع کنید بزارید فک کنم استقبال بشه به نظرتون آفلاین باشه یا آنلاین ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezaarian 32 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داش رو گرافیکش باید بیششتر کار کرد*laugh2* داداشمونم که گفت همه کشورارو جمع کن ایده خوبی بود به فکرش باش*like**herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داش رو گرافیکش باید بیششتر کار کرد*laugh2*داداشمونم که گفت همه کشورارو جمع کن ایده خوبی بود به فکرش باش*like**herher* چشم حتما ... باید سرم خلوت شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.