Mansour 39 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بــا ســلام بنده داشتم با منو انیمیشن کار می کردم و موقع اجرا با این اررور برخوردم بنده DLL هارو درسـت ادد کردم حالا شما ببینید مشکل از کجاســت !!! *hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مشکل از کتابخونه هست که احتمالن کامل نیست!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام منصور جان کتابخونه Animation Plus رو باید توی پوشه Libraries در محل نصب بیسیک کپی کنی. یک نمونه کد و کتابخونشو واست پیوست میکنم. ببین 2 هر کتابخونه شامل 2تا فایل یکی فرمت XML و یکی JAR که گفتم کچا مکپی کنی. AnimationPlus v2.0 #1.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون مجید کارم رو راه انداختی این DLL رو اصلا نداشتم *hendoone* یک دنیا ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون مجید کارم رو راه انداختی این DLL رو اصلا نداشتم *hendoone* یک دنیا ممنون خنگول مگه سی شارپ کار میکنیم که میگی DLL ؟ :-d انجمن قبلی سی شارپ بود. اینجا میگن Library :-d مگه نبینمت . اینقدر مسخرت کنم که نگوووو *rofl* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب ما سی شارپ کار کردیم دیگه library برای ما همــون DLL به حســاب میــاد سخت نگیر *laugh2**hendoone*:-d لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mansour 39
بــا ســلام
بنده داشتم با منو انیمیشن کار می کردم و موقع اجرا با این اررور برخوردم بنده DLL هارو درسـت ادد کردم
حالا شما ببینید مشکل از کجاســت !!! *hendoone*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.