mahdi tahan 723 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۹ دوستان پیشنهادتون چیه میخوام موقعیت مکانی کاربر رو داخل نقشه نشون بدم. از چ راهی استفاده کنم.کدوم کتابخونه رو پیشنهاد میدین.مسیریابی نیمخوام بکنم فقط طول و عرض رو بدم و رو نشه نشون بده بهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۹ در در 28 دی 1399 در 23:27، mahdi tahan گفته است : دوستان پیشنهادتون چیه میخوام موقعیت مکانی کاربر رو داخل نقشه نشون بدم. از چ راهی استفاده کنم.کدوم کتابخونه رو پیشنهاد میدین.مسیریابی نیمخوام بکنم فقط طول و عرض رو بدم و رو نشه نشون بده بهم نقشه رو دارین؟ گوگل که فک کنم تحریمه. فقط openstreet رو دارن استفاده میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۹ موقعیت مکانی رو دارم میخوام رو نقشه نشونش بدم.نمدونم از وب ویو استفاده کنم و تو گوگل مپ مختصات و بفرستم ک یکم ضایعه یا هم اینکه ی مپ تو خود اپ باشه ک بتونه نشون بده.ک نمدونم دقیقا از چه کتابخونه ای استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : موقعیت مکانی رو دارم میخوام رو نقشه نشونش بدم.نمدونم از وب ویو استفاده کنم و تو گوگل مپ مختصات و بفرستم ک یکم ضایعه یا هم اینکه ی مپ تو خود اپ باشه ک بتونه نشون بده.ک نمدونم دقیقا از چه کتابخونه ای استفاده کنم زیاد تجربه ندارم ولی یچیزی پیدا کردم اومیدوارم به کارتون بیاد https://www.b4x.com/android/forum/threads/google-maps.63930/#post-404386 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
دوستان پیشنهادتون چیه میخوام موقعیت مکانی کاربر رو داخل نقشه نشون بدم.
از چ راهی استفاده کنم.کدوم کتابخونه رو پیشنهاد میدین.مسیریابی نیمخوام بکنم فقط طول و عرض رو بدم و رو نشه نشون بده بهم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.