rezaz مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام Msgbox("سلام به برنامه خوش آمدید","wlc") من میخوام تو مسیج باک فاصله اضافه کنم یا کلمه رو به خط بعد بفرستم باید چیکار کنم؟؟ مثلا بخوام متن مسیج باکس اینجوری نمایش داده شه "سلام به برنامه خوش آمدید" باید چیکا کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام Msgbox("سلام به برنامه خوش آمدید","wlc") من میخوام تو مسیج باک فاصله اضافه کنم یا کلمه رو به خط بعد بفرستم باید چیکار کنم؟؟ مثلا بخوام متن مسیج باکس اینجوری نمایش داده شه "سلام به برنامه خوش آمدید" باید چیکا کنم؟ فکر کنم تنها راه استفاده از space (فاصله) باشه. مثلا : Msgbox("سلام به برنامه خوش آمدید","wlc") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام Msgbox("سلام به برنامه خوش آمدید","wlc") من میخوام تو مسیج باک فاصله اضافه کنم یا کلمه رو به خط بعد بفرستم باید چیکار کنم؟؟ مثلا بخوام متن مسیج باکس اینجوری نمایش داده شه "سلام به برنامه خوش آمدید" باید چیکا کنم؟ من هم همین مشکل رو دارم . چطوری در مسیج باکس به خط بعد بریم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام برای به خط بعد رفتن از & CRLF & استفاده کنید ، به این صورت بنویسید جواب میگیرید. [/size]Msgbox("سلام" & CRLF & "به برنامه خوش امدید",False)[size=4] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر کنم تنها راه استفاده از space (فاصله) باشه.مثلا : Msgbox("سلام به برنامه خوش آمدید","wlc") نه دوست عزیز ، فاصله هم فایده نداره چون توی گوشی های با عرض بزرگتر و یا تبلت باز توی یه خط نشون میده. بهترین راه اینه که یه Layout جدید بسازید و پیغام رو بصورت گرافیکی طراحی کرده و توی پانل قرار بدید و در آخر هم پس زمینه Layout رو ترنسپرنت کنید. آموزشها هم در این زمینه در سایت موجوده. لطفا سرچ کنید راهی هم که آقا Porya گفته یه راهه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طبق گفته کاربر عزیز porya از این روش استفاده کنید: & CRLF & لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ی راه ساده،به جای ولکام بنویس سلام از خط پایین هم سلام رو حذف کن همون که میخوای میش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaz مهمان
سلام
من میخوام تو مسیج باک فاصله اضافه کنم یا کلمه رو به خط بعد بفرستم باید چیکار کنم؟؟
مثلا بخوام متن مسیج باکس اینجوری نمایش داده شه
"سلام
به برنامه خوش آمدید"
باید چیکا کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.