DexterFstone 396 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ سلام برای منسوخ کردن یک نسخه از برنامه استفاده از دیتابیس کار درستیه؟ راه دیگه ای هم هست؟ شما چ پیشنهادی دارین؟ اگه کدهاش هم بزارید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ در 37 دقیقه قبل، DexterFstone گفته است : سلام برای منسوخ کردن یک نسخه از برنامه استفاده از دیتابیس کار درستیه؟ راه دیگه ای هم هست؟ شما چ پیشنهادی دارین؟ اگه کدهاش هم بزارید ممنون میشم برای اینجور مواردی بهترین راه استفاده از دیتابیس هست. از فایل تکست و اینجور کارای ابتدایی استفاده نکنید. کار ساده ایه. یه تیبل ایجاد کنید با دوتافیلد version و isactive. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ خب برنامه من بصورت آنلاین هست و باید از دیتابیس آنلاین استفاده کنم ولی اطلاع ندارم کجا باید بسازم میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، DexterFstone گفته است : خب برنامه من بصورت آنلاین هست و باید از دیتابیس آنلاین استفاده کنم ولی اطلاع ندارم کجا باید بسازم میشه راهنمایی کنید دوست عزیز چیز خاصی نداره. شما باید کار با دیتابیس انلاین و نحوه اتصال از طریق php و بیسیک رو بدونید. اگه کار نکردید که بهتره آموزشهای سایت رو دنبال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام
برای منسوخ کردن یک نسخه از برنامه استفاده از دیتابیس کار درستیه؟ راه دیگه ای هم هست؟ شما چ پیشنهادی دارین؟
اگه کدهاش هم بزارید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.