علی علایی 161 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام چه چوری میتونم تو اسلایدینگ سایدبار با لمس جای که منو نیست منو جم بشه اینم تصویرش ( امیدوارم منظورمو فهمیده باشید) اونجا که علامت زدم کلیک کردی منو جم بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 کسی اینو بلده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 این ی سورس منو هست با تاچم کار میکنه میتونی با دستکاریش با کلیک ببندیش [h=1]سورس منو (SlidingSidebar)[/h] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 ممنون این سورس شما هم مثل چیزی که من دارم با اندک تفاوت مشکلم اینه که وقتی منو را باز شد با لمس در جایی که منو نیست منو جم بشه (اینو بلد نیستم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 خوب این سورس که آقا حسین گذاشتن با کشیدن دست روی صفحه ( یعنی جایی که منو نیست ) جمع میشه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 آقا مشکل حل شد چقدر حال میده آدم جواب خودشو خودش پیدا کنه راه حل به پنل رویداد کلیک میدی بعد هر چی که برا باتن نوشتی همون میاری برا پنل ........ همین :-d لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2015 میخوای کلیک کنی ؟ یا دستت رو روی صفحه بکشی ؟ اگه کلیکه یا میخوای از تاچ روی صفحه استفاده کنی . این لینک رو ببین . اگر جواب گرفتی که هیچ اگه نگرفتی بگو . http://answercenter.ir/thread47.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 ممنون که جواب دادی لینکو نگاه کردم تو نمونه سورس هم تست کردم ولی جواب نداد ( فک کنم به خاطر سایه ای که بعد از باز شدن منو هست , سایه میوفته رو اکتیوتی ) نمی دونم گیج شدم دیگه نمونه سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
چه چوری میتونم تو اسلایدینگ سایدبار با لمس جای که منو نیست منو جم بشه
اینم تصویرش ( امیدوارم منظورمو فهمیده باشید)
اونجا که علامت زدم کلیک کردی منو جم بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.