vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه متن دارم که میخوام encodeURI بشه ولی نمیدونم آیا راهی هست یا نه برای مثال از کد جاوا اسکریپ زیر یه نمونه اوردم همین کار را میخوام با بسیک 4 اندروید بکنم var uri = "my test.asp?name=ståle&car=saab"; var res = encodeURI(uri); The result of res will be: my%20test.asp?name=st%C3%A5le&car=saab لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه در مورد عملکرد encodeURI توضیحاتی رو بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببینید بعضی وقتا میخوام هیم با job یه چیزی را دانلود کنیم که مثلا ادرسش از فاصله و یا /\ استفاده میکنه که این ادرس باید به شکل encodeURI در بیاد وگرنه موقع دانلود ایراد میگیره ادرس دانلود فایل من هم چون به صورتی که کاربر وارد میکنه میتونه از کاراکتر هایی استفاده که باید encodeURI بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه منظورتون اینه که توی آدرس که گاهی شامل گرفتن اطلاعات از دیتابیس هم هس مثلا توی آدرس از یکسری کد استفاده میکنیم که مثلا به جای Space یا فاصله از این کاراکتر استفاده میشه 20%. خب اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم شما میتونید با Replace اینکارو انجام بدید.یا مثلا علامت مساوی میشه 3D%.ببینید شما باید عمل Replace رو انجام بدید همین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میدونم با ریپلیس میشه یعنی هیچ کتابخونه ایی چیزی آماده نداریم ؟؟؟ همون کد جاوارا دیدید خیلی خوبه اون جور چیزی نداریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وحید جان من با استفاده از یه کد که از java.net.URLEncoder استفاده میکنه واست یه کتابخونه ساختم : اینکه encode رو چجوری انجام میده و به دردت میخوره رو خودت امتحان کن UrlEncoderLIB.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام من یه متن دارم که میخوام encodeURI بشه ولی نمیدونم آیا راهی هست یا نه
برای مثال از کد جاوا اسکریپ زیر یه نمونه اوردم
همین کار را میخوام با بسیک 4 اندروید بکنم
var uri = "my test.asp?name=ståle&car=saab";
var res = encodeURI(uri);
The result of res will be:
my%20test.asp?name=st%C3%A5le&car=saab
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.