rfmhb 16 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ با سلام بچه ها من میخواستم یه برنامه با nfc بنویسم رفتم توی سایت اصلی یه سورس پیدا کردم ولی هر کاری کردم کار نکرد حالا هر کی میتونه یه راهنمایی یا یه سورسی چیزی بده خیلی ممنونش میشم*vibre**vibre**vibre**vibre* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ ینی هیشکی بلد نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ چرا حالا nfc ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ چرا حالا nfc ؟؟؟ ینی چی چرا nfc خو لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ توی سایت اصلی یه سورس پیدا کردم ولی هر کاری کردم کار نکرد سورس کد رو پیوست کنید بنده رسیدگی می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ http://www.basic4ppc.com/android/forum/threads/reading-ndef-data-from-nfc-tags.14931/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سورس کد رو پیوست کنید بنده رسیدگی می کنم آدرس برنامه قرار داده شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rfmhb 16
با سلام بچه ها من میخواستم یه برنامه با nfc بنویسم رفتم توی سایت اصلی یه سورس پیدا کردم ولی هر کاری کردم کار نکرد حالا هر کی میتونه یه راهنمایی یا یه سورسی چیزی بده خیلی ممنونش میشم*vibre**vibre**vibre**vibre*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده