rfmhb 16 ارسال شده در 15 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2014 با سلام بچه ها من میخواستم یه برنامه با nfc بنویسم رفتم توی سایت اصلی یه سورس پیدا کردم ولی هر کاری کردم کار نکرد حالا هر کی میتونه یه راهنمایی یا یه سورسی چیزی بده خیلی ممنونش میشم*vibre**vibre**vibre**vibre* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 16 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2014 ینی هیشکی بلد نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 16 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2014 چرا حالا nfc ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 16 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2014 چرا حالا nfc ؟؟؟ ینی چی چرا nfc خو لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 17 دی، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2014 توی سایت اصلی یه سورس پیدا کردم ولی هر کاری کردم کار نکرد سورس کد رو پیوست کنید بنده رسیدگی می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 28 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2014 http://www.basic4ppc.com/android/forum/threads/reading-ndef-data-from-nfc-tags.14931/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 28 دی، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2014 سورس کد رو پیوست کنید بنده رسیدگی می کنم آدرس برنامه قرار داده شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rfmhb 16
با سلام بچه ها من میخواستم یه برنامه با nfc بنویسم رفتم توی سایت اصلی یه سورس پیدا کردم ولی هر کاری کردم کار نکرد حالا هر کی میتونه یه راهنمایی یا یه سورسی چیزی بده خیلی ممنونش میشم*vibre**vibre**vibre**vibre*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده