mahfelsoft 130 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان با ahviewpager 12 تا صفحه درست کردم . و میخوام توی هر صفحه اش از مولتی پنل استفاده کنم . وقتی کدهای مولتی پنل رو توی صفحه اول (case 0 ) می نویسم مولتی پنل ایجاد میشه . اما وقتی همون مدها رو واسه صفحه دوم (case 1) و یا صفحات دیگه می نویسم دیگه مولتی پنل درست نمیشه می تونید راهنمایی کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ این دوره آموزشی رو کسی نداره ؟ لینکشو تو فروشگاه بدین برم بخرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام کسی دوره AH ViewPager رو نداره؟ تو فروشگاه که پیداش نکردم. لازم دارم خیلی زیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه کدهای مربوط به case هاتون رو قرار بدید؟ کلا همون Sub رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بفرمایید Sub CreatePanel(PanelType As Int, Title As String) As Panel Dim pan As Panel Dim pi As PanelInfo pi.Initialize pi.LayoutLoaded = False pi.PanelType = PanelType pan.Initialize("") Select PanelType Case 0 For s = 0 To 5 cur.Position = s Dim p As Panel p.Initialize("p") pan.AddView(p,0,0,100%x,100%y) row1.Initialize("row1") p.AddView(row1,0,stop,100%x,10%y) stop = stop + 8.5%y m1.Initialize("m1") row1.AddView(m1,2%x,0,10%x,10%y) m2.Initialize("m2") row1.AddView(m2,20%x,0,10%x,10%y) m3.Initialize("m3") row1.AddView(m3,40%x,0,10%x,10%y) m4.Initialize("m4") row1.AddView(m4,60%x,0,10%x,10%y) m5.Initialize("m5") row1.AddView(m5,80%x,0,10%x,10%y) Next Case 1 For s = 0 To 5 cur.Position = s Dim p As Panel p.Initialize("p") pan.AddView(p,0,0,100%x,100%y) row1.Initialize("row1") p.AddView(row1,0,stop,100%x,10%y) stop = stop + 8.5%y m1.Initialize("m1") row1.AddView(m1,2%x,0,10%x,10%y) m2.Initialize("m2") row1.AddView(m2,20%x,0,10%x,10%y) m3.Initialize("m3") row1.AddView(m3,40%x,0,10%x,10%y) m4.Initialize("m4") row1.AddView(m4,60%x,0,10%x,10%y) m5.Initialize("m5") row1.AddView(m5,80%x,0,10%x,10%y) Next Case 2 ' pan.LoadLayout("moharam") Case 3 pan.LoadLayout("moharam") Case 4 pan.LoadLayout("moharam") Case 5 pan.LoadLayout("moharam") Case 6 pan.LoadLayout("moharam") Case 7 pan.LoadLayout("moharam") Case 8 pan.LoadLayout("moharam") Case 9 pan.LoadLayout("moharam") Case 10 pan.LoadLayout("moharam") Case 11 pan.LoadLayout("moharam") End Select pan.Tag = pi Return pan End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببینید شما بیا یک تابع بساز واسه مولتی پنل ها و همون ساب رو توی هر کیسی بیا تعریف کن در این حاتی که شما نوشتید ا یکم بی نظمی هست و سردرگمی. اما اگه یک سابی کلی تعریف کنی کارتون تمیزتر راحت تر هم میشه خطایابی کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره آقا مجید منم همین فکر رو کردم . اینطور خیلی بی نظمیه . میتونید در نوشتن اون تابعی که گفتید راهنمایی کنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
دوستان با ahviewpager 12 تا صفحه درست کردم . و میخوام توی هر صفحه اش از مولتی پنل استفاده کنم .
وقتی کدهای مولتی پنل رو توی صفحه اول (case 0 ) می نویسم مولتی پنل ایجاد میشه .
اما وقتی همون مدها رو واسه صفحه دوم (case 1) و یا صفحات دیگه می نویسم دیگه مولتی پنل درست نمیشه
می تونید راهنمایی کنید ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.