ben799 2 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۹ سلام خدا قوت من تازه شروع کردم به کد زنی از هر 10 تا آموزشی که می بینم چندتاشون از این متغیر استفاده می کنند ولی هیچکدوم کاربردشو نمی گن می خواستم بدونم کلا intent به چه کاری میاد؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۹ در 9 دقیقه قبل، ben799 گفته است : سلام خدا قوت من تازه شروع کردم به کد زنی از هر 10 تا آموزشی که می بینم چندتاشون از این متغیر استفاده می کنند ولی هیچکدوم کاربردشو نمی گن می خواستم بدونم کلا intent به چه کاری میاد؟؟؟؟؟ سلام و درود.وظیفه اصلی اینتنت برقراری ارتباط بین قسمتهای مختلف از برنامه و حتی بین برنامه ما با برنامه های دیگه اس. مثلا شما میخواید با دوربین گوشی عکس بگیرید باید حتما یه اینتنت ایجاد کنید و تنظیمات مربوطه رو بهش بدید و بادستور startactivity اینتنت رو اجرا کنید البته اینتنت قابلیتای فوقلاده زیاد دیگه ای داره و یکی از مهمترین کلاسای اندروید هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ben799 2
سلام خدا قوت من تازه شروع کردم به کد زنی از هر 10 تا آموزشی که می بینم چندتاشون از این متغیر استفاده می کنند ولی هیچکدوم کاربردشو نمی گن
می خواستم بدونم کلا intent به چه کاری میاد؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.