ali mo 264 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان اقا نحوه ساخت این اینستاگرام دانلودر ها چه جوریه ؟ من می خوام سورس سایت رو بگیرم و دانلود کنم نمیشه دوستی تا حالا با b4a ساخته ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، ali mo گفته است : سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان اقا نحوه ساخت این اینستاگرام دانلودر ها چه جوریه ؟ من می خوام سورس سایت رو بگیرم و دانلود کنم نمیشه دوستی تا حالا با b4a ساخته ؟ روش گرفتن سورس روش مناسبی نیست. بهتره از api استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، ali mo گفته است : سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان اقا نحوه ساخت این اینستاگرام دانلودر ها چه جوریه ؟ من می خوام سورس سایت رو بگیرم و دانلود کنم نمیشه دوستی تا حالا با b4a ساخته ؟ چنین سورسی توی سایت کافه توسعه موجود هست.(سایت آقای پژمان نیکروان) (: https://cafetoseeh.ir/product/instadownloader/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : روش گرفتن سورس روش مناسبی نیست. بهتره از api استفاده کنید متاسفانه اول می خواستم از روش api استفاده کنم ولی اموزش پیدا نکردم براش از طرفی هستند برنامه های که بدون لاگین این کار رو انجام میدن در 2 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : چنین سورسی توی سایت کافه توسعه موجود هست.(سایت آقای پژمان نیکروان) (: https://cafetoseeh.ir/product/instadownloader/ مرسی بیشتر دنبال اموزش میگردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان
اقا نحوه ساخت این اینستاگرام دانلودر ها چه جوریه ؟
من می خوام سورس سایت رو بگیرم و دانلود کنم نمیشه
دوستی تا حالا با b4a ساخته ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.