Forutan 28 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ باسلام من به API یک درخواست میدم که 3 پارامتر بهش ارسال میکنم یکی از این 3 پارامتر آبجکت هست وقتی بصورت زیر انجام میدم : Dim gs As JSONGenerator Dim Data As Map Data.Initialize Data.Put("phone","0930123456") Data.Put("email","[email protected]") Data.Put("first_name","hossein") Data.Put("last_name","forutan") gs.Initialize(Data) ht.PostString(URL,"type=1&signal=2&Info="&gs.ToString) اما در برگشت با خطای زیر مواجه میشم: code: rest_invalid_param data params Info: Info از نوع object نیست. status: 400 message: پارامتر(های) نامعتبر: Info به چه صورت باید این آبجکت رو ارسال کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، For گفته است : باسلام من به API یک درخواست میدم که 3 پارامتر بهش ارسال میکنم یکی از این 3 پارامتر آبجکت هست وقتی بصورت زیر انجام میدم : Dim gs As JSONGenerator Dim Data As Map Data.Initialize Data.Put("phone","0930123456") Data.Put("email","[email protected]") Data.Put("first_name","hossein") Data.Put("last_name","forutan") gs.Initialize(Data) ht.PostString(URL,"type=1&signal=2&Info="&gs.ToString) اما در برگشت با خطای زیر مواجه میشم: code: rest_invalid_param data params Info: Info از نوع object نیست. status: 400 message: پارامتر(های) نامعتبر: Info به چه صورت باید این آبجکت رو ارسال کرد؟ سلام و درود. از کتابخونه های fastnet و persianjson استفاده کنید ببینید این مورد هست یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۹ در 7 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. از کتابخونه های fastnet و persianjson استفاده کنید ببینید این مورد هست یا خیر سلام متاسفانه کتابخانه هارو ندارم اگر امکانش هست بررسی کنید و نمونه کد قرار بدید اگر اوکی بود تا تهیه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، For گفته است : سلام متاسفانه کتابخانه هارو ندارم اگر امکانش هست بررسی کنید و نمونه کد قرار بدید اگر اوکی بود تا تهیه کنم لطفا اطلاعات لازم رو پیوست کنید یا خصوصی بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Forutan 28
باسلام
من به API یک درخواست میدم
که 3 پارامتر بهش ارسال میکنم یکی از این 3 پارامتر آبجکت هست وقتی بصورت زیر انجام میدم :
اما در برگشت با خطای زیر مواجه میشم:
به چه صورت باید این آبجکت رو ارسال کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.