mehdik 33 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۹ بسم تعالی دوستان من قبلا توی فروم یه کتابخونه دیدم که تقریبا تمام مشخصات و اطلاعات گوشی حتی درصد و ولتاژ باتری رو نشون میداد . الان هرچی سرچ کردم و گشتم پیداش نکردم ممنون میشم اگه لینکش رو بهم بدید یا یه کتابخونه مشابه بهم معرفی کنید . هرچه جزئیات بیشتری بده بهتره از جمله رزولوشن و سایز اسکرین و دوربین و پردازنده و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۹ در هم اکنون، mehdik گفته است : بسم تعالی دوستان من قبلا توی فروم یه کتابخونه دیدم که تقریبا تمام مشخصات و اطلاعات گوشی حتی درصد و ولتاژ باتری رو نشون میداد . الان هرچی سرچ کردم و گشتم پیداش نکردم ممنون میشم اگه لینکش رو بهم بدید یا یه کتابخونه مشابه بهم معرفی کنید . هرچه جزئیات بیشتری بده بهتره از جمله رزولوشن و سایز اسکرین و دوربین و پردازنده و ... سلام دوست عزیز فکر کنم منظورتون کتابخانه بالا باشه امیدوارم مورد توجه قرار بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۹ آره بسیار ممنونم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdik 33
بسم تعالی
دوستان من قبلا توی فروم یه کتابخونه دیدم که تقریبا تمام مشخصات و اطلاعات گوشی حتی درصد و ولتاژ باتری رو نشون میداد .
الان هرچی سرچ کردم و گشتم پیداش نکردم ممنون میشم اگه لینکش رو بهم بدید یا یه کتابخونه مشابه بهم معرفی کنید .
هرچه جزئیات بیشتری بده بهتره از جمله رزولوشن و سایز اسکرین و دوربین و پردازنده و ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.