محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خیلی موندم و فکر کردم که اسم تاپیکو چی بزارم و به این نوع برنامه ها چی میگن ولی خب این اسمو انتخاب کردم مدیرای عزیز اسم بهتر به ذهنشون اومد ادیت کنن تاپیکو توی این تاپیک سورس برنامه ی کی پشت دره ی خودمو میزارم که برای یادگیری ساخت همچین برنامه هایی خیلی مناسبه این برنامه رو میگم http://myket.ir/App/ki.poshtedare/%DA%A9%DB%8C-%D9%BE%D9%80%D8%B4%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%87 توی مایکت بیش از 400 دانلود داشته در هر صورت فایل سورس پیوست شد حجم 1 و 37 مگابایت یه دو تا صلوات هم بفرستید رمز : www.basic4android.org KiPoshteDare(www.basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ممنون محمدجان واسه جا ب جا کردن عکس تو این برنامه کتابخانه TouchImageView هم لازمه ک لینکشو فراموش کردی لینک دانلود : http://answercenter.ir/attachments/86d1409480061-li.rar *hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ممنون محمدجان واسه جا ب جا کردن عکس تو این برنامه کتابخانه TouchImageView هم لازمه ک لینکشو فراموش کردی لینک دانلود : http://answercenter.ir/attachments/86d1409480061-li.rar *hendoone* مــرسی الیاس داداش لطف کردی دیگه اینو همه دارنش فک نمیکردم مورد نیاز باشه ولی دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توی خط 59 به کلمه bitmap ارور میده . چرا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توی خط 59 به کلمه bitmap ارور میده . چرا ؟ Dim Bitmap1 As Bitmap توی GLOBALS هست ؟ همونجا تعریف شده اگه هست توی گلوبالس بگید که چه اروری میده ؟ میگه چی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Error description: Unknown member: setbitmap Occurred on line: 59 TouchImageView1.SetBitmap(Bitmap1) Word: setbitmap میگم نیاز نداشت به اکتیویتی اددش کنی ؟ activity.addview لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدهارو باز دیگه تست کردم با همون کدهای قبلی کامپایل کردم بدون ارور تا تهش رفت تاچ ایمیج ویو رو تو خط 50 اد کردیم دیگه ! به پنلی که باهاش کار داریم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ متاسفانه کلمه setbitmap رو قبول نمیکنه و نمیشناستش حتی وقتی از راهنمایی خود b4a هم استفاده میکنم چنین کلمه ای توش نیست . عجیبه . کتابخونه ورژن بالاتر نداره ؟ الان مال من ورژن 1.1 هستش . مال شما چنده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadeghkiyani3 7 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ لطفا کتاب خونه رو باز پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
matinkhadem 0 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا دمت گرم ازت ممنونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا دمت گرم ازت ممنونم. سلام می تونستید دکمه پسندیدم رو هم بزنید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اسپم بازی شده تاپیک قفل! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.