Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خوب بیشتر واسه تمرین اینو نوشتم *r24* شش تکه شو ! شامل اسرار شش تکه شدن شکم ک ی سری نکتس برنامه غذایی ک ی سری ماده مفیدو معرفی میکنه و ی سری تمرینات مفید واسه سیکس پکی شدن http://s3.picofile.com/file/8189622542/%D8%B4%D8%B4_%D8%AA%DA%A9%D9%87_%D8%B4%D9%88.apk.html خوب ببخشید اگه برنامه مشکلی چیزی داشت چون بنده مبتدی هستم و این بیشتر واسه اشنایی با این زبان هست ب بزرگی خودتون ببخشید اگه اشکالی داشت *give_heart**sarcastic* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش کدی که با استفاده از اونا، متن رو فراخوانی کردی رو میتونی بدی؟با استفاده از دیتابیس بوده دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ضمن برنامت عالی به نظر میرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ن عزیزم بدون دیتا بیس هستش گفتم ک مبتدیم ایشالا یکی بعدی با دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ن عزیزم بدون دیتا بیس هستشگفتم ک مبتدیم ایشالا یکی بعدی با دیتابیس خب میشه همون کد رو بدی؟چون منم دقیقا مثل شما مبتدی هستم.لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب میشه همون کد رو بدی؟چون منم دقیقا مثل شما مبتدی هستم.لطفا عزیزم کده خاصی نداره ک *hoho* متن ها داخل لیبل هستن عکس ها هم ک ImageView هستن کله برنامه 4 تا StartActivity داره با ی دونه ScrollView خیلی ساده هست الان سورسشو هم میذارم تو پست اول دیگه اسپم نده ک الان میندازنمون بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزم کده خاصی نداره ک *hoho*متن ها داخل لیبل هستن عکس ها هم ک ImageView هستن کله برنامه 4 تا StartActivity داره با ی دونه ScrollView خیلی ساده هست الان سورسشو هم میذارم تو پست اول دیگه اسپم نده ک الان میندازنمون بیرون داداش واقعا ممنون خیلی داری لطف میکنی.منتظر سورس هستم.*wooy* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب میشه همون کد رو بدی؟چون منم دقیقا مثل شما مبتدی هستم.لطفا text = File.ReadString (File.DirAssets,"cun1.txt") به جای cun1 اسم فایل تکستو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ MahdiKafshgar دوست عزیز آموزش های زیادی توی انجمن هسـت بجای اینکه زیر تاپیک کسی درخواست کد و این حرفا کنی - اون بالا یک قسمتی داریم به اسم جستجو همون که عکس ذربین هستش تو فیلد موضوعتون رو وارد کن و روش بزن اون چیزی رو که می خوای پیدا می شــه اینم آموزش تصویری http://answercenter.ir/thread2360.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ text = File.ReadString (File.DirAssets,"cun1.txt") به جای cun1 اسم فایل تکستو بده داداش من اینو استفاده کردم ولی نمیدونم چرا نمیشه.باید از قسمت دیزاینر چیز خاصی اضافه کنم؟این کد رو کجا باید قرار بدم؟در sub global گذاشتم نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان کسی کمکم نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.