amir7900 13 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من میخواستم یه سری عکس رو اسکرول بدم تو یه لی اوت ولی نمیدونم چطور از حلقه فور برای این کار استفاده کنم...یه چیزی تقریبا شبیه گالری ولی نمیخوام عکسا بزرگ شن فقط در حد پیشنمایش و یه کار دیگه با حلقه فور که روی هر کدوم کلیک شد شیر بشه مثل این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود. عکسات کجا هستن؟ و از کجا میخوای فراخوانیشون کنی؟ الان تا کجاشو بلدی انجام بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ تو اسم عکسا رو به ترتیب 0 و 1 و 2 و... قرار بده و بعدش مثلا اگه میخوای تو پنل لود کنی: Dim t As Int t = 10 For i = 0 To 20'tedad Dim img As ImageView img.Initialize("") img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&".jpg") panel1.AddView(img,0,t,50%x,50%y) t = t + img.Height + 10 Next یه سوال دارم اون t ک از نوع int هستش چیکار میکنه ک مساوی با 10 زدی؟*fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ فاصله پنل از بالا رو تعین میکنه و هربار زیاد میشه! توی حلقه for نگاه کنید متوجه میشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ درود.عکسات کجا هستن؟ و از کجا میخوای فراخوانیشون کنی؟ الان تا کجاشو بلدی انجام بدی؟ عکس ها تو خود نرم افزار یعنی پوشه فایل هستن و اگه خواست از دیتابیس هم میتونم استفاده کنم میدونم ک باید از پنل کمک بگیرم ولی نمیدونم چطور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ فاصله پنل از بالا رو تعین میکنه و هربار زیاد میشه!توی حلقه for نگاه کنید متوجه میشید. اون عکس رو ک گذاشتم رو دیدید؟ مثل اون میخواستم...اگه میشه سورسش رو تو فروشگاه بزارین هم میخرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ توی عکسی که شما گذاشتید برای عوض کردن صفحه از کتابخونه ahviewpager استفاده کرده که شما فعلا فکر نمیکنم بتونید باهاش کار کنید . حالا شما فقط یه صفحه میخوای که عکس توش اسکرول بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ تو اسم عکسا رو به ترتیب 0 و 1 و 2 و... قرار بده و بعدش مثلا اگه میخوای تو پنل لود کنی: Dim t As Int t = 10 For i = 0 To 20'tedad Dim img As ImageView img.Initialize("") img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&".jpg") panel1.AddView(img,0,t,50%x,50%y) t = t + img.Height + 10 Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من میخواستم یه سری عکس رو اسکرول بدم تو یه لی اوت ولی نمیدونم چطور از حلقه فور برای این کار استفاده کنم...یه چیزی تقریبا شبیه گالری ولی نمیخوام عکسا بزرگ شن فقط در حد پیشنمایش و یه کار دیگه با حلقه فور که روی هر کدوم کلیک شد شیر بشه
مثل این
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.