mehdik 33 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ سلام خسته نباشید . دوستان من یه مشکل از ابتدای کار با B4a تاحالا داشتم اونم موقع بالا اومدن برنامه (باز کردن برنامه )ست . توی تمام دیوایس ها بالا اومدن صفحه اول (همون splash) تاخیر داره و اول یه صفحه خاکستری میاد بعد اسپلش لود میشه . میخواستم کاری کنم که مثل بقیه اپلیکیشن های استاندارد مستقیم اسپلش بیاد بالا بدون Delay . اینم عکس صفحه ای که اول بالا میاد قبل از لایوت اول : https://uupload.ir/files/2mp5_splash_wrong.jpg لینک 1 سال روی سرور باقی میماند. اگه توضیحات کافی نبود تا فیلم آپلود کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ در 19 دقیقه قبل، mehdik گفته است : سلام خسته نباشید . دوستان من یه مشکل از ابتدای کار با B4a تاحالا داشتم اونم موقع بالا اومدن برنامه (باز کردن برنامه )ست . توی تمام دیوایس ها بالا اومدن صفحه اول (همون splash) تاخیر داره و اول یه صفحه خاکستری میاد بعد اسپلش لود میشه . میخواستم کاری کنم که مثل بقیه اپلیکیشن های استاندارد مستقیم اسپلش بیاد بالا بدون Delay . اینم عکس صفحه ای که اول بالا میاد قبل از لایوت اول : https://uupload.ir/files/2mp5_splash_wrong.jpg لینک 1 سال روی سرور باقی میماند. اگه توضیحات کافی نبود تا فیلم آپلود کنم . اگر از app compat استفاده کنید مشکل تون حل میشه حالت دیگه شو رو خبر ندارم متاسفانه شاید با تست بتونید چیزی به دست بیارید SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF000000</item> <item name="colorPrimaryDark">#FF000000</item> <item name="colorAccent">#FF000000</item> <item name="android:windowDrawsSystemBarBackgrounds">false</item> </style> </resources> ) @style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar این قسمت این مشکل حل میکنه و صفحه کاملا سفید میاد اول به جای اون حالت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ در هم اکنون، ali mo گفته است : اگر از app compat استفاده کنید مشکل تون حل میشه SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF000000</item> <item name="colorPrimaryDark">#FF000000</item> <item name="colorAccent">#FF000000</item> <item name="android:windowDrawsSystemBarBackgrounds">false</item> </style> </resources> ) @style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar این قسمت این مشکل حل میکنه و صفحه کاملا سفید میاد اول به جای اون حالت ممنون بعد این کد رو کجا باید بزارم ?؟ داخل مانیفست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ سلام، فرموده آقای معینی رو حتما انجام بدید بنده هم دوتا توصیه دارم: 1-حواستون باشه قبل از لود لایوت در اکتویتی کدهای سنگین نباشه چون توی برنامه نویسی کدها خط به خط اجرا میشن و تا اینکه کدها انجام بشن و برسه به لود لایوت طول میکشه. 2-از دیزاینر هم Animation duration لایوت رو روی صفر قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ خیلی ممنون 2 تا کاری که گفتید رو انجام دادم ... الان کد رو داخل مانیفست گذاشتم تقریبا جواب داد الان صفحه از اول سفیده و هیچ مشکلی نداره . ولی مشکلی که هست استتوس بار هنوز مشکیه و با تاخیر استتوس بار اکتیویتی میاد بالا . ممکنه توی دیوایس های دیگه نویگیشن بار هم اول مشکی باشه ... تست نکردم هنوز. برای اون چه کدی اضافه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ در هم اکنون، mehdik گفته است : خیلی ممنون 2 تا کاری که گفتید رو انجام دادم ... الان کد رو داخل مانیفست گذاشتم تقریبا جواب داد الان صفحه از اول سفیده و هیچ مشکلی نداره . ولی مشکلی که هست استتوس بار هنوز مشکیه و با تاخیر استتوس بار اکتیویتی میاد بالا . ممکنه توی دیوایس های دیگه نویگیشن بار هم اول مشکی باشه ... تست نکردم هنوز. برای اون چه کدی اضافه کنم ؟ شاید روی شبیه ساز چنین مشکلی بوجود میاد، چون b4a هم بازه رم زیادی مصرف میشه و سرعت میاد پایین. شما روی دستگاه خودتون امتحان کنید ببینید بازهم اینطوری میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ در 4 دقیقه قبل، امیرحسین قاسمی گفته است : شاید روی شبیه ساز چنین مشکلی بوجود میاد، چون b4a هم بازه رم زیادی مصرف میشه و سرعت میاد پایین. شما روی دستگاه خودتون امتحان کنید ببینید بازهم اینطوری میشه؟ نه روی موبایل امتحان کردم . الان فقط مشکل Delay - StatusBar دارم . چون اسپلشم رنگش سفیده ولی استتوس بار اول مشکی لود میشه . اگه این Appcompat قطعه کدی برای رنگ استتوس بار یا برداشتن استتوس بار هم داشته باشه خیلی خوبه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ در 7 دقیقه قبل، mehdik گفته است : نه روی موبایل امتحان کردم . الان فقط مشکل Delay - StatusBar دارم . چون اسپلشم رنگش سفیده ولی استتوس بار اول مشکی لود میشه . اگه این Appcompat قطعه کدی برای رنگ استتوس بار یا برداشتن استتوس بار هم داشته باشه خیلی خوبه . سلام و درود. کد زیر رو توی تم برنامه بزارید و رنگ دلخواه رو بدید <item name="android:statusBarColor">#ff0000</item> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdik 33 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۹ در 40 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. کد زیر رو توی تم برنامه بزارید و رنگ دلخواه رو بدید <item name="android:statusBarColor">#ff0000</item> خیلی ممنونم مشکلم حل شد. فقط کد رو با حدس و آزمایش یه تغییر دیگه هم دادم : <item name="android:windowDrawsSystemBarBackgrounds">false</item> این خط رو حذف کردم و در نهایت کد داخل مانیفست شد این : SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.Light"> <item name="android:statusBarColor">#FFFFFF</item> <item name="colorPrimary">#FF000000</item> <item name="colorPrimaryDark">#FF000000</item> <item name="colorAccent">#FF000000</item> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdik 33
سلام خسته نباشید .
دوستان من یه مشکل از ابتدای کار با B4a تاحالا داشتم اونم موقع بالا اومدن برنامه (باز کردن برنامه )ست .
توی تمام دیوایس ها بالا اومدن صفحه اول (همون splash) تاخیر داره و اول یه صفحه خاکستری میاد بعد اسپلش لود میشه .
میخواستم کاری کنم که مثل بقیه اپلیکیشن های استاندارد مستقیم اسپلش بیاد بالا بدون Delay .
اینم عکس صفحه ای که اول بالا میاد قبل از لایوت اول :
https://uupload.ir/files/2mp5_splash_wrong.jpg
لینک 1 سال روی سرور باقی میماند.
اگه توضیحات کافی نبود تا فیلم آپلود کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.