Mohsen27 199 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام و درود هدف از این تاپیک این بود ک چگونه بتونین برنامه موفقی در مارکت ها داشته باشید. خب به نظر من شرط اول گرافیک و کاربر پسند بودن نرم افزار هست و البته ایده جالب همه اینا ک خوب باشن برنامه میاد تو تازه های برتر توی تازه های برتر بود بیشتر تو چشم میشه و خب صد در صد دانلود زیاد میشه. شرط دوم تبلیغ هست یعنی شما هر چقد برنامه رو تبلیغ کنین برنامه بیشتر جالب میشه. شرط سوم اینه ک هیچ وقت ه حال خود نباشید ک پولو بگیرم حال کنم ن... موضوع اینه ک برنامه خوبی برای مردم به فروش یا رایگان بزاری. یادتون باشه اگه برنامه خوب باشه کاربر حتما به اسم توسعه دهنده دقت میکنه ن اینکه فحش و بد و بی را بگه خب حالا هر کی در مورد این موضوع چیزی تو مغزش هست ک میتونه مارو در بهتر کردن برناممون کمک کنه حتما بگه موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خوب حالا پیشنهاد شما برای تبلیغ چیه ؟ یعنی به جز تبلیغات عدد چه پیشنهادی واسه تبلیغ نرم افزار دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اگر گرافیک خوب باشه دانلود می ره بالا و و میاد توی تازه های برتر. همه اون رو می بینن . پس آیکون جذاب خیلی مهمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ من با آقای فرقانی موافقم یه آیکون جذاب + یه اسم عجیب و باحال = ورود کاربر به صفحه برنامه شما. سپس یه توضیحات که کاربر رو به وجد بیاره + عکس های خوب از محیط برنامه = دانلود برنامه. فردا امتحان ریاضی داریم اینطوری براتون نوشتم!*laugh2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.