Arash.1374m 16 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ بچه ها این ارور چیه؟؟؟ وقتی برنامه رو اجرا میکنم این خطا میاد این یه منو هست که با کتابخانه AHQuickAction نوشته شده سورسش هم توی همین انجمن هست...وقتی که توی یه برنامه ی دیگه همین کد ها رو اجرا میکنم این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سورس همون"یه برنامه دیگه" رو بذار تا بررسی کنیم.(اگه میشه)! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام واجب شد یک آموزشی در این باره قرار بدم. آموزشی رو جهت کار با این کتابخونه بنده واستون آماده میکنم و قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad1369 14 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اگه ارور تو لاین initialize به وجود میاد باید فایلایی که تو فولدر res برنامه اصلی وجود داره و تو برنامه خودت نیستو تو فولدر res برنامه خودت کپی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash.1374m 16 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ آره مشکلش همون بود وقتی که فایلا رو کپی کردم مشکلش حل شد مرسی دمتون گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Arash.1374m 16
بچه ها این ارور چیه؟؟؟
وقتی برنامه رو اجرا میکنم این خطا میاد
این یه منو هست که با کتابخانه AHQuickAction نوشته شده
سورسش هم توی همین انجمن هست...وقتی که توی یه برنامه ی دیگه همین کد ها رو اجرا میکنم این خطا رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.