DexterFstone 396 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ سلام میخواستم بدون راهی وجود داره ایمیج ویو را مثل دکمه قابلیت تغییر شکل بش داد برای مثال دکمه ستا استایل داره : enable,disable,presset منظوورم شکلی که میشه براش در نظر گرفت حالا من میخوام برای ایمیج ویو 2تا عکس درنظر بگیرم وقتی روش کلیک شده(press) و حالت عادی کسی ایده ای داره چطوری میشه همچین کاری کرد؟ پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، DexterFstone گفته است : سلام میخواستم بدون راهی وجود داره ایمیج ویو را مثل دکمه قابلیت تغییر شکل بش داد برای مثال دکمه ستا استایل داره : enable,disable,presset منظوورم شکلی که میشه براش در نظر گرفت حالا من میخوام برای ایمیج ویو 2تا عکس درنظر بگیرم وقتی روش کلیک شده(press) و حالت عادی کسی ایده ای داره چطوری میشه همچین کاری کرد؟ پیشاپیش ممنون از طریق فایل xml میتونید این کاررو انجام بدید. یه فایل xml تو پوشه drawable بسازید و دوتا حالت enabled و press رو براش ست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ یعنی راه دیگه ای ندراه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ از خود باتن استفاده کن ب کارت نمیاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : از خود باتن استفاده کن ب کارت نمیاد؟ ن دارم بازی میسازم و برای حفظ تعادل همش باید از ایمیج ویو استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام میخواستم بدون راهی وجود داره ایمیج ویو را مثل دکمه قابلیت تغییر شکل بش داد
برای مثال دکمه ستا استایل داره : enable,disable,presset منظوورم شکلی که میشه براش در نظر گرفت
حالا من میخوام برای ایمیج ویو 2تا عکس درنظر بگیرم وقتی روش کلیک شده(press) و حالت عادی
کسی ایده ای داره چطوری میشه همچین کاری کرد؟
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.