Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من دیروز ویندوزم رو عوض کردم و بیسیک فور اندروید رو دوباره نصب کردم . حالا وقتی برنامه ای کامپایل می کنم این بخش در بیسیک فور اندروید باز می شه : عکس از قسمت ظاهر شده 1 - کار این قسمت چی هست ؟؟؟ 2 - چطروی حذفش کنم ؟؟؟ قابل ذکر هست که من قبلا از همین نسخه استفاده می کردم اما این قسمت ظاهر نمی شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد غنی زاده 0 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۷ سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد غنی زاده 0 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۷ سلام دوستان یک سئوال :دیدن وقتی تو محیط برنامه بیسیک فور اندروید چیزی را تعریف می کنید چند تا گزینه براتون میاره به عنوان کمک اون برام نمیاد هیچ راه حلی برای این دارید ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دانشجو 39 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۷ اینو با اسامی مختلفی میشناسن - AutoComplete - Intellisense کلا توی هر پروژه ای این مشکل رو دارین ؟ یا اینکه توی یک پروژه خاص ؟ عوامل مختلفی هست که Intellisense کار نکنه : - یه جا sub تعریفغ کردی end sub رو ننوشتی - یه جا if تعریف کردی end if ننوشته باشی - اون کدی که مینویسی مشکل نوشتاری یا سیتنکسی داره که IDE شناسایی نمیکنه - و . . . . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام*che?* کنار دکمه پلی چندتا حالت هست*fekr* اونو روی release بذارین *vibre* احتمالا رو حالت debug هستش *wall* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز تو اون دکمه رو که برنامه رو باهاش کامپایل میکنی رو گذاشتی روی حالت debug از این حالت بیشتر برای خطایابی احتمالی برنامه استفاده میکنن شما باید اون گزینه رو به گزینه release تغییر بدی تا به طور مستقیم رو شبیه ساز کار کنه اونجوری که تو میخوای *hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
من دیروز ویندوزم رو عوض کردم و بیسیک فور اندروید رو دوباره نصب کردم .
حالا وقتی برنامه ای کامپایل می کنم این بخش در بیسیک فور اندروید باز می شه :
عکس از قسمت ظاهر شده
1 - کار این قسمت چی هست ؟؟؟
2 - چطروی حذفش کنم ؟؟؟
قابل ذکر هست که من قبلا از همین نسخه استفاده می کردم اما این قسمت ظاهر نمی شد .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.