smok 12 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام راهی هست که بشه از دریافت sms از یک شماره خاص جلوگیری کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ جوابی نبود ؟*che?**che?**che?**che?**che?**che?* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread2258.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این سورسی که شما دادید رو من روش کار کردم فقط الان یه مشکل دارم. چیکار کنم وقتی پیام دریافت میشه توی پیامهای گوشی ذخیره نشه ؟ Sub Process_Globals Dim s As SmsInterceptor Dim pm As String End Sub Sub Service_Create s.Initialize("s") pm="test" End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) StartServiceAt("",DateTime.Now + 0.1*DateTime.TicksPerMinute,False) End Sub Sub Service_Destroy End Sub Sub s_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean If Body=pm Then ToastMessageShow("پیام مورد نظر دریافت شد",True) End If If From="+989395934359" Then ToastMessageShow("پیام اومد",True) Return True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ از همون Return True که استفاده کنید کاقیه *monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smok 12
سلام راهی هست که بشه از دریافت sms از یک شماره خاص جلوگیری کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.