ah313mad 34 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من یک برنامه تویه " بازار " گذاشتم لینکش زیره http://cafebazaar.ir/app/com.monajat.khamse/?l=fa می خوام کد لینک جوری باشه که وقتی از روی موبایل کلیک روش میکنم مستقیما وارد بازار بشه . الان وارد مرورگر میشه .باید چجور باشه که مستقیما برنامه بازار رو باز کنه و نرم افزار رو واسه دانلود باز کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ bazaar://details?id=com.monajat.khamse لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام فک کنم این سورس کارتون رو راه بنداز امتحانش کنید Dim aloneboy As PhoneIntents StartActivity(aloneboy.OpenBrowser("لینک برنامتون داخل بازار")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلامفک کنم این سورس کارتون رو راه بنداز امتحانش کنید Dim aloneboy As PhoneIntents StartActivity(aloneboy.OpenBrowser("لینک برنامتون داخل بازار")) ممنون دوست من . منظور اینه لینک رو با پیامک یا با واتس اپ برای کسی بفرست وقتی روش کلیک میکنه مستقیم بره توی بازار واسه دانلود برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ همون کدی که آقا امین دادن رو به اشتراک بگذارید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ah313mad 34 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ همون کدی که آقا امین دادن رو به اشتراک بگذارید ... این کد رو میزارم نمیشه bazaar://details?id=com.monajat.khamse یعنی لینک نمیشه . قابلیت لینک نداره . یعنی نمیشه روش کلیک کرد *wall* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ این کد رو میزارم نمیشه bazaar://details?id=com.monajat.khamse یعنی لینک نمیشه . قابلیت لینک نداره . یعنی نمیشه روش کلیک کرد *wall* آهان در اون صورت کد خودتون که قرار دادید درسته ما نمیتونیم توی زمان اشتراک گذاری تغیین کنیم که وقتی کاربر روی لینک کلیک کرد حتما از توی بازار باز بشه !!! باید خود کاربر برنامه بازار رو برای باز کردن برنامه انتخاب کنه *monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ah313mad 34
سلام
خسته نباشید من یک برنامه تویه " بازار " گذاشتم لینکش زیره
http://cafebazaar.ir/app/com.monajat.khamse/?l=fa
می خوام کد لینک جوری باشه که وقتی از روی موبایل کلیک روش میکنم مستقیما وارد بازار بشه . الان وارد مرورگر میشه .باید چجور باشه که مستقیما برنامه بازار رو باز کنه و نرم افزار رو واسه دانلود باز کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.