mortezaomidi 1 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۹ سلام خدمت توسعه دهندگان عزیز دوستان من چند وقته که به یک مشکل برخوردمو برطرف نمیشه: از پنل که عکس میگیرم اون رو توی گالری نمایش نمیده بعد از حدود نیم ساعت وارد گالری گوشی میشه ، میخوام همون اول بیاد توی گالری لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۹ در هم اکنون، mortezaomidi گفته است : سلام خدمت توسعه دهندگان عزیز دوستان من چند وقته که به یک مشکل برخوردمو برطرف نمیشه: از پنل که عکس میگیرم اون رو توی گالری نمایش نمیده بعد از حدود نیم ساعت وارد گالری گوشی میشه ، میخوام همون اول بیاد توی گالری لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم . سلام خدمت شما دوست عزیز من درست متوجه منظور شما نشدم بعد اگر میخواهید تا دوستان کمکتون کنن باید کد های مربوط به اون سوالتون رو قرار بدید تا بررسی بشه تاپیک زیر کد قرار دادن عکس در گالری هست که فکر میکنم خود ارل در سایت مرجع گذاشته بود: امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezaomidi 1 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۹ در در 25 بهمن 1399 در 20:25، Mthzf1384 گفته است : سلام خدمت شما دوست عزیز من درست متوجه منظور شما نشدم بعد اگر میخواهید تا دوستان کمکتون کنن باید کد های مربوط به اون سوالتون رو قرار بدید تا بررسی بشه تاپیک زیر کد قرار دادن عکس در گالری هست که فکر میکنم خود ارل در سایت مرجع گذاشته بود: امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره دوست عزیز من دارم از پنل عکس میگیرم یه نرم افزار نوشتن متن روی عکسه . عکس گرفته میشه اما بعد از نیم ساعت توی گالری بالا میاد اینم کد بنده Dim Obj1, Obj2 As Reflector DateTime.DateFormat = "ddHHmmss" now = DateTime.now dt = DateTime.Date(now) Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA Obj1.Target = Obj1.GetField("vg") bmp.InitializeMutable(Panel1.left + Panel1.Width, Panel1.Top + Panel1.Height) c.Initialize2(bmp) Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Obj2.Target = c Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas") args(0) = Obj2.Target types(0) = "android.graphics.Canvas" Obj1.RunMethod4("draw", args, types) Dim Out As OutputStream If (File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"pictures")=False) Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"pictures") End If Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"pictures/"&"Photo"& dt & ".png", False) bmp.WriteToStream(Out, 100, "PNG") Out.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mortezaomidi 1
سلام خدمت توسعه دهندگان عزیز
دوستان من چند وقته که به یک مشکل برخوردمو برطرف نمیشه: از پنل که عکس میگیرم اون رو توی گالری نمایش نمیده بعد از حدود نیم ساعت وارد گالری گوشی میشه ، میخوام همون اول بیاد توی گالری لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.