smok 12 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه نوشتم که از دریافت sms جلوگیری میکنه و چند شماره موبایل هم به طور مثال توی برنامه وارد کردم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که برنامه فقط اولین شماره ای که توی کدها وارد کردم رو block میکنه و شماره های دیگه آزاد هستن. به نظرتون چیکار باید بکنم ؟ If From="+989395930000" OR From="+989380600000" Then ToastMessageShow("پیام پاک شد",True) Return True End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ شما از or استفاده کردی یعنی فقط همین 2 تا شماره رو بلاک می کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ شما از or استفاده کردی یعنی فقط همین 2 تا شماره رو بلاک می کنه. فقط شماره اولی رو بلاک میکنه و شماره دومی آزاد هست*monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ برای بلاک کردن شماره "989380600000" باید این مدلیشو هم بلاک کنی امتحان کن ببین چی میشه "09380600000" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ البته میتونی به جای = قرار دادن و استفاده از هم 0 و هم 98 کلا بیایی از Contains استفاده کنی و شماره رو فقط به این صورت وارد کنی: 9395930000 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smok 12
سلام
من یه برنامه نوشتم که از دریافت sms جلوگیری میکنه و چند شماره موبایل هم به طور مثال توی برنامه وارد کردم
فقط یه مشکل دارم اونم اینه که برنامه فقط اولین شماره ای که توی کدها وارد کردم رو block میکنه و شماره های دیگه آزاد هستن.
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.