fardinmkh 0 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۹ سلام چطور میشه یک متغیر تعریف کرد که در چند اکتیویتی قابل ویرایش باشد بدون اینکه ضمیمه اینتنت بشه یا در فایل ثبت بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhosein 0 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام. میتونید از sharedpreference ها در پروژه تون استفاده کنید. من خودم این مشکل رو داشتم و بلد نبودم اما با sharedpreference ها درست کردم. خیلی هم راحت بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
IBD 17 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۴۰۰ در در ۱۳۹۹/۱۲/۵ در ۰۹:۰۲، fardinmkh گفته است : سلام چطور میشه یک متغیر تعریف کرد که در چند اکتیویتی قابل ویرایش باشد بدون اینکه ضمیمه اینتنت بشه یا در فایل ثبت بشه؟ سلام و عرض ادب به طور مثال شما میتونید یک متغیر به صورت زیر در اکتیویتی Main تعریف کنید: Sub Proccess_Globals Dim a As Int End Sub و برای استفاده از اون در اکتیویتی های دیگه به صورت زیر عمل کنید: Main.a = 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۴۰۰ داخل کد ماژول متغیر زیر رو بنویس Public Str As String برای فراخوانی هم بنویس "Code1.Str="hasan به جای Code1 نام فرم کد ماژول مورد نظر را بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۹ در 11 ساعت قبل، fardinmkh گفته است : سلام چطور میشه یک متغیر تعریف کرد که در چند اکتیویتی قابل ویرایش باشد بدون اینکه ضمیمه اینتنت بشه یا در فایل ثبت بشه؟ سلام، باید متغیر مورد نظر را در متغیر های سراسری (Process_Globals) تعریف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fardinmkh 0
سلام
چطور میشه یک متغیر تعریف کرد که در چند اکتیویتی قابل ویرایش باشد بدون اینکه ضمیمه اینتنت بشه یا در فایل ثبت بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.