Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام چطور بفهمیم برنامه با چی ساخته شده ؟؟؟؟ مثلا یک برنامه تو بازار دید می خواهم بفهمم با بیسیک فور اندروید نوشته شده یا با ایکلیپس یا اندروید استدیو یا فون گپ یا ...؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ راه زیاد داره...من خودم میریزم تو کامپیوتر و تجزیه میکنم...بعدش دیگه با توجه به فایل ها و پوشه ها خیلی راحت میفهمم. (البته تشخیص اندروید استدیو از اکلیپس سخته) آموزش تجزیه فایل apk هم طبق قوانین نمیشه گذاشت! ولی اگه یه سی شارپ نویس گیر بیارم(خودم سیشارپ بلدم ولی در حد کتابی...تجربی باهاش کار نکردم) با هم میشینیم برنامه تجزیه رو می نویسیم.(به خاطر روی گل شما قابلیت تشخیص هم میزارم!!!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خوب حالا شما بگید چطور می شه فهمید ... غیر از تجزیه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطور بفهمیم برنامه با چی ساخته شده ؟؟؟؟
مثلا یک برنامه تو بازار دید می خواهم بفهمم با بیسیک فور اندروید نوشته شده یا با ایکلیپس یا اندروید استدیو یا فون گپ یا ...؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.