coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 با سلام میخواستم بدونم چجوری میشه کد ussd اختصاصی داشت و از طریق گذاشتنش تو برنامه کاربر بتونه باهاش شارژ بخره؟ در مورد سرویس زرین پال شنیدم ولی نمیدونم چطوریه! لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلام خدمت شما http://www.flynet.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلامخدمت شما http://www.flynet.ir لطفا توضیح بدین کارش چجوریه؟ مورد اعتماد هست؟ هزینش چقدره؟ و آیا میشه با گرفتن شماره پول برا ما واریز شه و شارژ برای مشتری بره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 لطفا توضیح بدین کارش چجوریه؟مورد اعتماد هست؟ هزینش چقدره؟ و آیا میشه با گرفتن شماره پول برا ما واریز شه و شارژ برای مشتری بره؟ عزیز وقتی ثبت نام کنید . آموزش داره میتونید ببینید. این سایت مال شرکت سبز غرب هست که در واقع همون پی لاین خودمونه. کاملا قابل اعتماده کار مزد 2.5 درصد میگره که تقریبا خوبه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 به این سوال جواب ندادین که آیا میشه باهاش شارژ خرید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلام ببینید من باهاش کار کردم فقط درگاه پرداخته متاسفانه اونجور که پشتیبانیش گفت مبلغ کمتر از 5000 تومن نمیشه پرداخت کرد شارژ هم بخواهید بفروشید باید جوری باشه که خودتون کد شارژ رو در سرورتون قرار بدید و بگید اگه پرداخت موفقیت آمیز بود یکی از کدها رو بفرسته برای خریدار و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سلامببینید من باهاش کار کردم فقط درگاه پرداخته متاسفانه اونجور که پشتیبانیش گفت مبلغ کمتر از 5000 تومن نمیشه پرداخت کرد شارژ هم بخواهید بفروشید باید جوری باشه که خودتون کد شارژ رو در سرورتون قرار بدید و بگید اگه پرداخت موفقیت آمیز بود یکی از کدها رو بفرسته برای خریدار و... این جوری که خیلی بده. نمیشه مثلا یه چیزی مثل آپ باشه که خودش شارژ بده ولی یه پولی به خودمم برسه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 خوب آپ هم از رو هوا که شارژ نمیده داداش اونم شارژهاش از سمت سرور دریافت میکنه و میفرسته برا شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اما خوب یه شرکتهایی هستن که شماره ussd میفروشن که قابلیت فروش شارژ داره البته قیمتشون حدود 900 هزار تومن در سال هست فک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 خوب آپ هم از رو هوا که شارژ نمیده داداشاونم شارژهاش از سمت سرور دریافت میکنه و میفرسته برا شما میدونم مپظورم اینه که من مجبور نباشم کد شارژ رو وارد دیتابیس کنم. و فقط کد رو تو یه باتن داخل برنامه قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 نمیشه که عزیز من شما خیلی راحت طلبی!!! حالا حتما باید با ussd باشه؟ پارس پال میتونی یه فروشگاه شارژ بزنی و یه مقدار سودش به خودت میرسه... خیلی راحت.فقط یه نام فروشگاه بهش میدی نه برنامه نویسی میخواد نه هیچی بعدشم به کاربرا معرفی میکنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 نمیشه که عزیز منشما خیلی راحت طلبی!!! حالا حتما باید با ussd باشه؟ پارس پال میتونی یه فروشگاه شارژ بزنی و یه مقدار سودش به خودت میرسه... خیلی راحت.فقط یه نام فروشگاه بهش میدی نه برنامه نویسی میخواد نه هیچی بعدشم به کاربرا معرفی میکنی. من میخوام از اون توی برنامه استفاده کنم و میخوام آفلاین باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 آفلاین باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین فلای نت هم باید به اینترنت وصل باشید آفلاین فقط باید یه میلیون بذارید کنار برای خرید یه شماره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اااااا پس اگه به خودم هم هیچی نرسه بیشتر به نفعمه. منظورم اینه که مثلا از سرویس خود همراه اول یا آپ و .... استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 عزیز ussd به اینترنت نیاز نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 درود هیج نیازی به سرویس زرین پال نیست کلا باید از FlyNet استفاده کنید اگه هم برای برنامه شارژ میخواهید یک سری سایت های شارژ که بهتون کد نمایندگی میدن ... باید حتما از اون سایت ها استفاده کنید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeeidbeygi 3 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام میتونی از USSD شرکت رایانمهر استفاده بکنید من گرفتم خوبه پیش ششمارشم 789#* میده روی رایتل یا ایرانسل میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.