smok 12 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کسی میدونه تو basic4android چجوری میشه یه برنامه مثل instant heart rate ساخت؟ Instant Heart Rate لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام این پست رو من خودم تو برترین های اندروید زدم، خیلی هم دوست داشتم شبیه به اونو بسازم که یه آقایی اومد ساخت نرم افزار رو. فلش میز رو دست و از روی کم رنگ و پرنگ شدن خون ضربان رو حساب میکرد. اینم لینکس : http://cafebazaar.ir/app/com.android.heartrate/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abasdawoodi 10 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به عزیزان من میخوام این کارو بکنم احکام ادعیه داستان ها بعد وقتی میزنی رو احکام برات این بیاد احکام نماز احکام روزه احکام حج بعد برگشت، وقتی میزنی رو ادعیه این بیاد برات دعای ندبه دعای عهد دعای کمیل بعد برگشت، وقتی برنی رو داستان ها، این بیاد برات داستان های پس از مرگ داستان های عبور از صراط داستان های عبرت انگیز واقعی دوستان چطوری میتونم چیزی که بالا گفتمو انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به عزیزان من میخوام این کارو بکنم احکام ادعیه داستان ها بعد وقتی میزنی رو احکام برات این بیاد احکام نماز احکام روزه احکام حج بعد برگشت، وقتی میزنی رو ادعیه این بیاد برات دعای ندبه دعای عهد دعای کمیل بعد برگشت، وقتی برنی رو داستان ها، این بیاد برات داستان های پس از مرگ داستان های عبور از صراط داستان های عبرت انگیز واقعی دوستان چطوری میتونم چیزی که بالا گفتمو انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید درود با استفاده از دیتابیس سعی کنید دیتابیس رو یاد بگیرید وگرنه غیر ممکنه بتونید همچین برنامه ای رو به همین راحتی بسازید راه های دیگه ای هست اما از راه دیتابیس فوق العاده سخت تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smok 12
سلام
کسی میدونه تو basic4android چجوری میشه یه برنامه مثل instant heart rate ساخت؟
Instant Heart Rate
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.