Farzad Musavi 576 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید دو تا سوال داشتم میخواستم بدونم این برنامه هایی که از اس ام اس ها بکاپ میگیرن چطور این کارو میکنن سرچ کردم فک کنم کتابخونه phone این کارو میکنه اما نمیونم چطوری؟ سوال بعدیم هم تقریبا مشابه قبلیه میخام شماره مخاطبین رو تو یه لیست فراخوانی کنم ممنون 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ این برای گرفتن sms ها Sub Message(Body As String) Dim SmsMessages1 As SmsMessages Dim List1 As List List1 = SmsMessages1.GetAll For i = 0 To List1.Size - 1 Dim Sms As Sms Sms = List1.Get(i) If Sms.Body = Body Then Dim id As String = Sms.id Dim addr As String = Sms.Address Dim bd As String = Sms.Body 'hamin to ta akhar End If Next End Sub اما contact Sub cont Dim co As Contacts Dim list1 As List list1 = co.GetAll For i = 0 To list1.Size -1 Dim conc As Contact conc = list1.Get(i) Dim dn As String = conc.DisplayName Dim num As String = conc.PhoneNumber 'ela akhar Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Farzad Musavi 576 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ ممنون از پاسخ مفیدتون اما مخاطبین جیمیل رو میاره من مخاطبین گوشی رو میخام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ بنده تست می کنم که contact گوشی رو می گیره*vibre* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Farzad Musavi 576
با سلام و خسته نباشید دو تا سوال داشتم
میخواستم بدونم این برنامه هایی که از اس ام اس ها بکاپ میگیرن چطور این کارو میکنن سرچ کردم فک کنم کتابخونه phone این کارو میکنه اما نمیونم چطوری؟
سوال بعدیم هم تقریبا مشابه قبلیه میخام شماره مخاطبین رو تو یه لیست فراخوانی کنم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده