cris 17 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اولش بگم که من یه دیتابیس دارم بعد یه لیست ویو هست که هر ایتمش متن خودشو داره چطور میتونم گزینه ای با عنوان مثلا مشاهده شده درست کنم که وقتی کاربر روی این گزینه کلیک کرد این ایتم کلا از لیست ویو جدا بشه و بره به بخش مشاهده شده ها که قبلا ساختیم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خوب شما میتونید یه فیلد جدید ایجاد کنید به اسم seen و دو مقدار بگیره : 0 و 1 (دقیقا مثل علاقه مندی) و بعد در فراخوانی متن از دیتابیس قید کنید که فقط ایتم هایی رو بیاره که seen=0 باشه(یعنی خوانده نشده) موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cris 17
سلام
اولش بگم که من یه دیتابیس دارم بعد یه لیست ویو هست که هر ایتمش متن خودشو داره چطور میتونم گزینه ای با عنوان مثلا مشاهده شده درست کنم که وقتی کاربر روی این گزینه کلیک کرد این ایتم کلا از لیست ویو جدا بشه و بره به بخش مشاهده شده ها که قبلا ساختیم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.