jfareba 37 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام کل انجمن رو گشتم اما نفهمیدم برنامه من خبر رو میخونه وارد بخش دیدن خبر هم میشم کد رو داخل دکمه قرار دادم Sub Button1_Click Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn man") share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من") StartActivity(share) ولی موقع اشتراک هیچ متنی کپی نمیشه واسه انتشار وفقط همین متن matn manمینویسه چیکار کنم؟ یه چیز دیگه اگه بخوام خبرهام اپدیت بشن باید دسترسی به اینترنت رو فعال کنم فقط تو قسمت منیفست این کد رو بزارم کافیه؟ AddPermission(android.permission.INTERNET) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ در مورد سوال اولت آخرش میخوای کپی کنی یا اشتراک گذاری؟ در مورد سوال دوم هم بله یه دسترسی اینترنت بدید حله. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اگه کپی کنم کل متن رو میگیره درسته ؟ و اشتراک گذاری فقط ادرس رو؟ کپی باشه بهتره به نظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز کد شما خودتون گفتید که موقع اشتراک گذاری matn man رو بنویسه *r24* باید اون متنی که میخواهید به اشتراک در بیارید رو به صورت String در بیارید و بعد بدون " قرار بدید. به این صورت: share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", EsmeString)[/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید اخبار مرتب به روز میشن چه طوری میتونم متن رو به صورت استرینگ بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ موقع اشتراک گذاری بالاخره روشون داره کلیک میشه دیگه ... از طریق Tag و Sender میتونید این کار رو انجام بدید آموزش تصویری Tag و Sender رو توی بخش آموزش های تصویری قرار دادم ببینید حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام کل انجمن رو گشتم اما نفهمیدم
برنامه من خبر رو میخونه وارد بخش دیدن خبر هم میشم کد رو داخل دکمه قرار دادم
Sub Button1_Click
Dim share As Intent
share.Initialize(share.ACTION_SEND,"")
share.SetType("text/plain")
share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", "matn man")
share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن من")
StartActivity(share)
ولی موقع اشتراک هیچ متنی کپی نمیشه واسه انتشار وفقط همین متن matn manمینویسه چیکار کنم؟
یه چیز دیگه اگه بخوام خبرهام اپدیت بشن باید دسترسی به اینترنت رو فعال کنم فقط تو قسمت منیفست این کد رو بزارم کافیه؟
AddPermission(android.permission.INTERNET)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.