امیرنیوکی 147 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه دیتابیس بسازم دوتا فیلد داریم یکی id و اون یکی text میخوام فیلد id ک از نوع عددی هست به صورت خودکار یه دونه اضاف بشه به عددش چیکار باید کنم ممنون میشم راهنماییم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ درود خدمت شما پاسخ کامل و عکس و سورس : http://answercenter.ir/thread1529.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ استاد من میخوام وقتی دیتابیس رو دارم توی navicat میسازم اینکار بشه با توجه به عکس عمل کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ درست میفرمایید بنده با Navicat Premium کار میکنم که به همین صورتی که شما گفتید عمل میکنه سایر Navicat هارو اطلاع ندارم . هیچ بعید نیست این قابلیت رو داشته باشن فعلا تا سایر دوستان بیان نظرشون رو بگم از طرق کد نویسی به این صورت میتونید عمل کنید برای شماره گذاری: Dim num As Int = 0 For i = 0 To cur.RowCount cur1.Position=i num = i+1 sql1.ExecNonQuery("UPDATE book SET id = " & num) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ navicat premium هم دانلود کردم بازم نشد کسی دیگه نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ navicat premium هم دانلود کردم بازم نشد کسی دیگه نمیدونه منضور بنده به این بود که Navicat Premium نمیشه از خود برنامه Auto Increment کنه *fekr* چرا با این این کارو نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ آهان من متن شما رو بد خوندم ببخشید یعنی من بیام دیتا بیس رو بسازم بعد با یه حلقه عدد گذاریش کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ آهان من متن شما رو بد خوندم ببخشید یعنی من بیام دیتا بیس رو بسازم بعد با یه حلقه عدد گذاریش کنم ؟؟ آره مشکلی داره مگه؟ *fekr* این عدد گذاری یک بار فقط انجام میگیره و خلاص *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ طبق عکس متحرک بالا اول نوع داده رو برابر Integer قرار بدین بعد تیک AUTO INCREMENT رو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرنیوکی 147
سلام
من میخوام یه دیتابیس بسازم دوتا فیلد داریم یکی id و اون یکی text میخوام فیلد id ک از نوع عددی هست به صورت خودکار یه دونه اضاف بشه به عددش
چیکار باید کنم ممنون میشم راهنماییم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.