Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت عزیزان انجمن بیسیک 4 اندروید ی برنامه ساده دیگه اماده کردم افزایش امار بازدید سایت و وبلاگ ها خوب مشخصه ک چی هست و نیاز ب توضیح نداره *laugh2* http://s6.picofile.com/file/8190284518/Afzayeshe_Bazdid.apk.html عذر میخوام من تاحالا واسه بازار برنامه نفرستادم ایا بازار اینجور برنامه هارو هم قبول میکنه یا ن ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یعنی میاد هر چند ثانیه عمل لود کردن سایت رو تکرار میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ بله هر مدت سایتو باز و بسته میکنه و هربار هم ک این کارو بکنه ب متنه لیبل یکی اظافه میشه !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام چند تا برنامه اینطوری دیدم که تایید شدن. شما هم بزار! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ برنامه خوبیه فقط روی رابط کاربری و گرافیک بیشتر کار کنید گرافیک برنامه فوق العاده ضعیفه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام برنامه خوبیه اما اینترنت زیاد می کشه . نمره من به شما : 18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Omid.Developer 10 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اقا سورسشو میزاری؟ چه طوری تکرار میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ســلام برنامه توپیــه ولی اگه مثلا یک ایپی چنجر توش بزاری با ایپی های مختلف سایت رو رفرش کنه عالی میشــه *nose* فکر کنم خود webView رو تو Layout ادد کردی بنظر من اگه ادد نمی کردی بهتر بود یا Visible میکردی !! در کل خوب هســتش نمره من به از بیست 19/75 *laugh2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اقا سورسشو میزاری؟چه طوری تکرار میشه عزیزم با Timer دیگــه *nose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ درود عزیز اینگونه امار ها به درد نمیخوره مثلا بیشتر سایت ها از هر ایپی یه بازدید حساب میکنن برنامه تون هر بار ایپی عوض میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ خود برنامه خوبه بهترم میتونست بشه. اما متاسفانه اینجور آمار ها توسط گوگل شناخته میشه و اگر واسه سایتی استفاده بشه اون سایت تو گوگل رتبه اش کم میشه و یا میره به لیست سیاه. قبلا درموردش بحث کرده بودیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ بله آقای نیکروان راست میگه...جواب ندادی آی پی رو عوض میکنه آخرش یا نه؟اگه عوض میکنه بزار تو بازار. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خیر برنامه ای به این سادگی ساختار قادر به چنج کردن آی پی نیست قطعاً ... برای اتصال GPRS میشد بهتر کدنویسیش کرد ولی ADSL Or Other Service نمیشه از این برنامه خیلی بهره برد چونکه Valid IP اول به اون اختصاص داده میشه موفق باشید ایده این برنامه رو خیلی وقت پیش انجام دادم، یادش بخیر زمانی که وبلاگها رو دور بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.